Prydnadskuddar i unik och tidlös design | Chhatwal & Jonsson
Chhatwal-jonsson logo
✓FRI FRAKT        ✓1-3 DAGARS LEVERANS

Prydnadskuddar

Här hittar du prydnadskuddar och kuddfodral i många mönster och färger. Med prydnadskuddar kan du enkelt skapa en ombonad känsla i hemmet. I vardagsrummet är kuddar i soffan en viktig inredningsdetalj som kan förändra stämningen i rummet och binda ihop färgskalan till en helhet. I sovrummet skapar prydnadskuddar en mjukare och mysigare känsla tillsammans med t e x en matta.

Mönstrade prydnadskuddar

Välj bland prydnadskuddar i olika färger och kvalitéer. Blanda storlekar och olika strukturer för att få en snygg helhet. Tänk på om du vill ha färger som går ton i ton eller om du vill ha kontrastfärger som piggar upp färgskalan. Välj efter den stämning du vill ha i rummet. Beige och blått, grå och rostfärgat är exempel på populära färger och kuddar ger dig en bra möjlighet att skapa en stil som är unik för dig. Fördelen med prydnadskuddar är att det är enkelt att byta ut kuddfodralen om du vill ändra känslan till en ny årstid.

Mönstrade prydnadskuddar i soffan eller sängen kan ofta vara pricken över i:et. Vi har diskreta mönster och kuddar i djärvare design.

Våra sammetskuddar är OEKO-TEX certifierade och det innebär att de uppfyller höga humanekologiska krav. Kuddfodralen i linne är ett miljömässigt bra val. Här behövs lite vatten och gödning för att lin ska produceras. Alla våra kuddfodral är återvinningsbara.
Visa filter Dölj filter
Färg
Beige Blå Brun Grå Grön Gul Orange Rosa Rose Rost Svart Taupe Terracotta Vinröd Vit
Storlek
40 x 60 50 x 50 60 x 60
©2022 Chhatwal & Jonsson. All Rights Reserved.
Logga in
Skapa konto
Registrera som återförsäljare
Glömt lösenordet?
Välj ditt land nedan
Continue to Sweden