Köp Badal - En stilren vit luggmatta| Chhatwal & Jonsson
Chhatwal-jonsson logo

Badal - Off White TRACEABLE

 
Antal: 
FAVORIT
Leveranstid:
 • Produktinformation
   • Badal är en handvävd ullmatta med höga och låga luggpartier vilket ger mattan ett vackert och diskret grafiskt mönster. En designmatta som enkelt kan binda ihop möblemanget i vardagsrummet eller göra sovrummet mer inbjudande. Badal är en spårbar matta där alla steg i tillverkningen är certifierade. Varje matta har ett spårningsnummer som berättar allt om vem, hur och var den producerats vilket är en förutsättning för en hållbar produktion. Vi rekommenderar ett mattunderlägg som håller mattan på plats och ger ökad komfort. Läs mer om våra spårbara mattor här: https://chhatwal-jonsson.se/sv/sparbarhet.

    Tillverkning: Handvävd.

    Material: Certifierad ull från Nya Zeeland.

    Varp: BCI bomull (Better Cotton Initiative).

    Vikt: 3,3 kg /m2.

    Lugghöjd: 20 mm kort lugg, 30 mm hög lugg.

    Övrigt: Badal finns i 3 standardstorlekar 170 x 240 cm, 200 x 300 cm och 250 x 350 cm. Vi väver också måttbeställda mattor för att passa ditt hem bättre, mejla oss om du vill ha en specialvävd matta så återkommer vi med en offert.
  • Skötselråd
   • Dammsug regelbundet på låg effekt utan borstmunstycke. Nya luggmattor luddar i början, detta avtar dock med tiden efter regelbunden dammsugning. Om man spiller på mattan rekommenderar vi att man snabbt försöker suga upp vätskan med en ren vit bomullstrasa. Läs mer om fläckborttagning under skötselråd längst ner på startsidan. Vänd dig till en välkänd professionell mattvätt när din matta behöver tvättas.
  • Kategorier

  Kampanjvara

  Kampanj:
  Antal:
  0
  Kampanjstart:
  Kampanjstopp:

  omdömen

  0 omdömen

  Den här produkten har inga recensioner.

  ©2024 Chhatwal & Jonsson. All Rights Reserved.
  Logga in
  Skapa konto
  Registrera som återförsäljare
  Glömt lösenordet?
  Välj ditt land nedan
  Continue to Sweden