Mattor till Hall | Inred med Hallmattor | Chhatwal & Jonsson
Chhatwal-jonsson logo

Mattor till hall och korridor

I en hall behöver du en matta som klarar fottrafik, samtidigt som den ska vara inbjudande och välkomnande. Det är ett rum som används mycket och där smuts ofta kan komma in, så välj en matta i ull som är slitstark och lätt att hålla ren. Även om det bara är ett sätt att ta sig mellan olika rum så ger en hallmatta atmosfär och personlighet till ditt hem.

Långsmal matta till hallen

Beroende på hur hallen ser ut kan du antingen ha en långsmala matta eller en rektangulär. I korridorer är det vanligare med de längre varianterna. Våra ullmattor kommer i olika storlekar och modeller, inklusive gångmattor. Våra slätvävda mattor är perfekta för dessa rum med stor trafik eftersom.

När du inreder ditt hem vill du att varje rum ska återspegla din stil. Även på de ställen där du inte stannar upp utan bara går igenom. Hallen och korridoren är utrymmen som verkligen kan få ett lyft med en handvävd matta. Välj en färg som passar in, och ger en ombonad känsla. Blå, grå, naturvit, orange eller vad du än tycker om.

En handvävd ullmatta är levande, alla mattor är olika eftersom de inte masstillverkas. En detalj som bara gör din hall eller korridor ännu snyggare.
Visa filter Dölj filter
Färg
Beige Blå Grå Grön Rost Röd Vit
Storlek
170 x 240 200 x 300 240 x 350 250 x 350 60 x 90 80 x 250
©2024 Chhatwal & Jonsson. All Rights Reserved.
Logga in
Skapa konto
Registrera som återförsäljare
Glömt lösenordet?
Välj ditt land nedan
Continue to Sweden