Om Oss | Chhatwal & Jonsson
Chhatwal-jonsson logo

Det är inte perfekt, det är uniktChhatwal & Jonsson är vårt uttryck för mötet mellan öst och väst. Skärningspunkten mellan klassisk skandinavisk design och genuint indiskt hantverk. En kreativ symbios av nyanser, former och kvalité och det självklara valet för dig som söker mer än det extraordinära för ditt hem.

När vi började vår resa hade vi en vision om ett skapande byggt på äkthet, hållbarhet och skönhet. Tre tidlösa värden som vi har förverkligat genom att satsa på långsiktig produktion, traditionellt och småskaligt hantverk och inte minst perfektionen i det unika. Idag finns vi i tjugofem länder med kunder världen över. Vi vill tro att det säger något om oss, om vilka vi är och vilka vi vill vara.

För i en värld av massproducerade val har vi förstått att kvalité är något som måste få ta tid. Hos oss är ingen matta eller kuddfodral det andra likt. Här har varje tråd, färg och material noga valts ut och varsamt behandlats för att bli en del av något alldeles speciellt. På Chhatwal & Jonsson hittar vi vår karaktär i det särpräglade, det utmanande. Vi hittar vår perfektion i det unika.

Läs mer om vårt hållbarhetsarbete
©2024 Chhatwal & Jonsson. All Rights Reserved.
Logga in
Skapa konto
Registrera som återförsäljare
Glömt lösenordet?
Välj ditt land nedan
Continue to Sweden