Kundservice | Chhatwal & Jonsson
Chhatwal-jonsson logo
Kundservice
info@chhatwal-jonsson.se
Mejla oss gärna om du behöver hjälp eller har frågor.
Vi erbjuder tyvärr inte kundtjänst via telefon för tillfället.
Vanliga frågor

Hur spårar jag mitt paket?

Du får ett mail med en spårningslänk så snart din order lämnat vårt lager. Dubbelkolla även din skräppost, ibland kan e-posten hamna där. Om du inte hittar det så kontakta oss på info@chhatwal-jonsson.se så hjälper vi dig.

Varför har jag inte fått en orderbekräftelse?

Om du inte fått din orderbekräftelse så dubbelkolla om den har hamnat i skräpposten. Finns den inte där så kontakta oss. Ibland beror det på att någon bokstav i e-postadressen blivit fel eller att ordern inte gått igenom systemet korrekt.

Hur gör jag ett byte?

Om du har råkat beställa fel produkt eller vill byta behöver du lägga en ny order på vår hemsida och göra en retur av produkten du beställt.

Kan jag ångra mitt köp?

Du har rätt att ångra ditt köp inom 14 dagar från den dag du tog emot varan. Produkten måste returneras i dess originalförpackning tillsammans med tillhörande pappersettikett och emballeras så att produkt och förpackning skyddas under returen. Den medföljande returfraktsedeln är förbetald och gör det smidigt för dig att enkelt lämna in paketet hos ditt närmaste ombud.

Hur gör jag en retur?

Allt som behövs för en retur finns i ditt paket:
  1. Fyll i returblanketten och packa ner den tillsammans med varorna som ska returneras. Använd gärna samma påse/låda varorna levererades i.
  2. Sätt den medföljande fraktsedeln över den gamla.
  3. Lämna paketet hos närmaste postombud och spara kvittot.
Återbetalning sker inom 14 dagar från det att vi har mottagit returen. Om du inte har kvar returblanketten eller följesedeln du fick vid leverans så kontakta oss så hjälper vi dig. Du kan läsa mer om våra returkostnader och villkor här.

©2024 Chhatwal & Jonsson. All Rights Reserved.
Logga in
Skapa konto
Registrera som återförsäljare
Glömt lösenordet?
Välj ditt land nedan
Continue to Sweden