Handla vackra kuddfodral i linne | Fri frakt | Chhatwal & Jonsson
Chhatwal-jonsson logo
✓FRI FRAKT        ✓1-3 DAGARS LEVERANS

Kuddfodral i linne

Med textilier kan du enkelt ändra stämningen i hemmet. Enklast är att byta ut kuddfodralen om du vill ändra säsong. Våra kuddfodral i linne är handvävda. Tyget vävs i norra Indien enligt traditionella metoder. Tyget är tvåtrådigt vilket innebär att det är ett exklusivare tyg. Linne är ett av de bästa materialen som finns för miljön. Det kräver lite vatten och gödning för att växa. Det är också återvinningsbart.

När linnetyget är vävt så handtrycks våra mönster. Det är en gammal hantverksmässig metod som kräver skickliga hantverkare. Efter att tygerna har tryckts får de torka i solen. Det är en process som kräver väldigt lite vatten och ingen elektricitet.

Linnetyg har en vacker struktur

Våra mönster på kuddfodralen i linne finns i en mängd olika varianter. Etniska mönster, art deco inspirerade och enkla skandinaviska ränder. En del med starka färger som orange eller himmelsblått och andra i neutrala färger som beige och benvitt.

Linnetyget har en vacker struktur. Blanda gärna storlekar och mönster på dina kuddfodral för en mer personlig inredning. Ett tips är att plocka upp färg från övrig inredning som matta, konst på väggen eller prydnadssaker när du väljer ditt nya kuddfodral.
Visa filter Dölj filter
Färg
Beige Blå Brun Grå Grön Gul Lila Orange Rosa Svart Taupe Terracotta Vit
Storlek
40 x 60 50 x 50
©2023 Chhatwal & Jonsson. All Rights Reserved.
Logga in
Skapa konto
Registrera som återförsäljare
Glömt lösenordet?
Välj ditt land nedan
Continue to Sweden