Grå mattor i unik och hållbar design | Chhatwal & Jonsson
Chhatwal-jonsson logo

Mattor: Grå

Grått är ett stort begrepp med nyanser från mörkgrått till så ljust att det nästan ses som vita mattor. Gråa mattor är lätta att placera, det är en neutral färg som samtidigt ger struktur och känsla till ett rum. Välj mellan ett flertal gråa mattor, med eller utan mönster.

De mörkgrå mattorna som är vävda med inslag av en ljusare färg är vackra. Eftersom de inte är helt enfärgade får de en karaktär, nästan som ett mönster. Samtidigt är de diskreta, vilket gör dem lättplacerade. Samma sak gäller åt andra hållet. De ljusgråa mattorna som är melerade eller med ett något avvikande färg mönster ger ett enhetligt men ändå komponerat intryck.

I vissa rum passar det bäst med en grå matta som har ett starkt avvikande eller kontrasterande mönster. Gärna symmetriskt, med vita linjer på en mörkgrå matta. Eller tvärtom, själva basen är ljus och mönstret vävt i grått. Allt beroende på vad du vill framhäva med en matta i vardagsrummet, sovrum eller i hallen.

Grått är en elegant och populär färg inom heminredning. Våra handvävda, gråa mattor är helt perfekta i hemmet. De flesta passar bra i alla rum, de är slitstarka och lätta att hålla rena. Mönstren är tidlösa men ändå trendiga, och du har ett stort urval av kombinationer att välja mellan.
Visa filter Dölj filter
Storlek
170 x 240 180 x 270 180 x 272 184 x 280 200 x 300 230 x 336 234 x 323 250 x 350 80 x 250
©2024 Chhatwal & Jonsson. All Rights Reserved.
Logga in
Skapa konto
Registrera som återförsäljare
Glömt lösenordet?
Välj ditt land nedan
Continue to Sweden