Luggmattor - Köp en fluffig matta | Chhatwal & Jonsson
Chhatwal-jonsson logo

Luggmattor

Luggmattor är mjuka och sköna att gå på. De skapar en härlig atmosfär och dämpar ljudet i rummet. Längden på luggen är olika lång beroende på vilken typ av luggmatta du väljer. Vi har ett stort urval av färger och mönster som passar hemmets alla rum.

I början släpper mattan ifrån sig ett överskott av ull, det är en helt naturlig process och det avtar med tiden. Dammsug regelbundet och försiktigt bort överflödet med låg effekt och utan att använda borstmunstycket. I stället har du då en mjuk, snygg matta till vardagsrummet, sovrummet eller kanske i barnrummet.

Våra luggmattor är handvävda, av utvald ull som håller hög kvalitet. Varje matta är en unik skapelse, så utseendet och även storleken kan variera mellan olika exemplar. Det är helt naturligt och ett tecken på att de gjorts för hand.
De enfärgade luggmattorna finns tillgängliga i flera moderna färger. Taupe, grön, blå melange eller gula luggmattor för att bara nämna några stycken. Om du väljer en mönstrad matta har du också flera intressanta alternativ. Kanske ett mer vågat mönster, med stora cirklar eller symmetriska linjer. Eller så föredrar du ett symmetriskt mönster med fyrkanter, linjer eller små prickar.

Luggmattor är så mycket mer än bara ett sätt att täcka golvet. De ger rummet en lyxig och ombonad känsla. Färger och mönster kan du koppla till övrig inredning, vare sig du gör mattan till fokus eller inte. Fungerar såväl under soffan som i uterummet.
Visa filter Dölj filter
Färg
Beige Blå Grå Grön Gul Taupe Vit
Storlek
170 x 240 177 x 239 177 x 266 180 x 270 200 x 300 213 x 296 230 x 320 249 x 342 250 x 350
©2024 Chhatwal & Jonsson. All Rights Reserved.
Logga in
Skapa konto
Registrera som återförsäljare
Glömt lösenordet?
Välj ditt land nedan
Continue to Sweden