Prydnadskuddar i vacker och unik design | Chhatwal & Jonsson
Chhatwal-jonsson logo

Prydnadskuddar för soffan, sängen och rummet

Här hittar du ett stort utbud av prydnadskuddar och kuddfodral i olika mönster och färger. Med en snygg prydnadskudde kan du enkelt addera till inredningen och skapa en stilren atmosfär i hemma. Exempelvis är kuddar i soffan en viktig inredningsdetalj som kan förändra stämningen i rummet och binda ihop färgskalan till en helhet. På samma sätt kan en prydnadskudde på sängen vara det som gör sovrumsinredningen komplett.

Mönstrade prydnadskuddar

Vi tycker om inredning med mycket färg och mönster. Därför tycker vi även att man inte ska vara rädd för att experimentera med olika färger och mönster för att skapa en vacker och levande inredning. Välj bland kuddar i olika färger, kvalitéer och olika strukturer för att få en snygg helhet.

Våra mönster är formmässigt inspirerade av mötet mellan Indien och Skandinavien men även av art deco och popkonst. Färgpaletten varierar efter säsong vilket ger våra kuddar en unik look.

Tänk på om du vill ha färger som går i ton eller om du vill ha kontrastfärger som piggar upp färgskalan. Välj efter den stämning du vill ha i rummet. Beige kuddar, blåa kuddar, grå kuddar eller rostfärgat är exempel på populära färger och kuddar ger dig en bra möjlighet att skapa en stil som är unik för dig. Fördelen med att inreda med prydnadskuddar är att det är enkelt att byta ut kuddfodralen om du vill ändra känslan till en ny årstid.

Mjuka prydnadskuddar till sovrummet

Prydnadskuddar är ett av de absolut bästa sätten för att skapa ett vackert och mysigt sovrum. Att placera en eller flera kuddar på sängen räcker för att skapa en välkomnande känsla i sovrumsinredningen.

Sammetskuddar fungerar särskilt bra om du vill skapa en ombonad känsla i sovrummet. De är både mjuka och vackra vilket hjälper till att skapa en lyxig känsla. Om du vill skapa en mer lekfull inredning har vi även broderade sammetskuddar med djurmotiv som både är sköna och vackra att se på. Om du letar efter något med mer textur och färg så passar förmodligen någon av våra linnekuddar bättre. Vi har ett stort utbud av handtryckta linnekuddar i flera färger och mönster som du kan använda för att skapa kombinationer på sängen med.

Saker att tänka på när du väljer prydnadskudde

Prydnadskuddar är en enkel och effektfull inredningsdetalj som kan ge ditt hem ett personligt och inbjudande utseende. Med så många olika stilar, färger och mönster att välja mellan kan det vara svårt att bestämma vilka kuddar som passar bäst för ditt specifika hem.

Först och främst, tänk på vilken stil du vill ha i ditt hem. Vill du skapa en enhetlig inredning? Då är det bäst att hålla sig till en begränsad palett av färger och mönster. Om du föredrar en mer livfull stil kan du prova att blanda och matcha olika färger och mönster för en mer varierad känsla.

Storleken och formen på dina prydnadskuddar

Nästa sak att tänka på är storleken och formen på dina prydnadskuddar. De ska inte vara för stora eller för små för rummet och bör harmoniera med möblerna. Vi har prydnadskuddar i storlekarna 40 x 60, 50 x 50 samt 60 x 60 cm. Du kan med fördel blanda kvadratiska och rektangulära kuddar för en dynamisk inredning.

Materialet spelar roll

En annan sak att överväga är materialet - vill du ha kuddar i linne eller bomull? Våra linnekuddar är mönstrade och ofta färgstarka vilket gör att de brukar vara ett bra alternativ om du vill sätta ny prägel på rummet. Våra sammetskuddar i bomullssammet är och andra sidan mjuka och ofta enfärgade. Dessa är passar särskilt bra om du vill skapa en varm och mysig atmosfär hemma. Utöver dessa har vi även prydnadskuddar för utomhusbruk i impregnerat bomull. Dessa passar bra både på balkong och terrass och är både snygga och resistenta mot vatten och fukt.

Ett ytterligare alternativ är att välja kuddar med intressanta detaljer som blommor eller broderier. Våra prydnadskuddar är broderade för hand och med maskin vilket både ger kuddarna vackra detaljer samt en fin textur.

Sist men inte minst, tänk på din personliga smak. Välj prydnadskuddar som du gillar och som du trivs med. Ditt hem ska spegla din personlighet, så det är viktigt att du väljer kuddar som du är nöjd med och som gör dig glad. I slutändan handlar det om att hitta en balans mellan stil, form, material och personlighet. Genom att följa punkterna ovan får du förmodligen lite hjälp att hitta den perfekta kombinationen av prydnadskuddar för ditt hem.
Visa filter Dölj filter
Färg
Aqua Beige Blå Brun Grå Grön Gul Lila Orange Rosa Rost Svart Taupe Terracotta Vinröd Vit
Storlek
40 x 60 50 x 50 60 x 60
©2024 Chhatwal & Jonsson. All Rights Reserved.
Logga in
Skapa konto
Registrera som återförsäljare
Glömt lösenordet?
Välj ditt land nedan
Continue to Sweden