Broderade kuddfodral med vackra motiv | Chhatwal & Jonsson
Chhatwal-jonsson logo

Broderade och dekorativa kuddar

Med våra broderade kuddfodral kan du på ett enkelt sätt ge hemmet en ny atmosfär och trivsel. Stil sitter ofta i de små detaljerna och prydnadskuddar kan göra en stor skillnad i rummet. För att brodera för hand krävs stor yrkesskicklighet, tålamod och noggrannhet. Våra hantverkare använder sig av traditionella metoder som tar tid att lära. Resultatet blir vackert broderade kuddfodral som passar i hemmets alla rum. Gråa, kaktusgröna, blåa, beigea - Det finns ingen gräns för alla fina färger som använts för både tyger och broderi.

Populära kuddfodral med brodyr

Alla våra mönster är designade av Chhatwal & Jonsson och hos oss finns ett brett urval av olika typer av mönster. Här hittar du blommönster, geometriska mönster, ränder och djurmönster. Vissa mönster har flera färger medan andra är mer tonala. Oavsett vad du väljer så kommer våra broderade kuddfodral ge din inredning det där lilla extra.

Du kan använda våra populära kuddfodral med brodyr i hemmets alla rum. Om du vill ge sovrummet lite extra omtanke eller om du vill ge vardagsrummet lite extra färg, mönster eller struktur. Det är kombinationen av vackra tyger och traditionella broderier som gör att vilket rum som helst i hemmet kan få en helt ny känsla.
Visa filter Dölj filter
Färg
Aqua Beige Blå Brun Grå Grön Gul Orange Rosa Rost Taupe Terracotta Vit
Storlek
40 x 60 50 x 50
©2024 Chhatwal & Jonsson. All Rights Reserved.
Logga in
Skapa konto
Registrera som återförsäljare
Glömt lösenordet?
Välj ditt land nedan
Continue to Sweden