Mattor till uterum i vacker & hållbar design | Chhatwal & Jonsson
Chhatwal-jonsson logo

Mattor till uterum

En varm och mjuk uterumsmatta gör kalla betong- och klinkersgolv lite varmare och mer ombonade.

Våra handvävda ullmattor ger ditt uterum ytterligare karaktär och skapar en trivsam atmosfär. Det är en färgklick som ger rummet ett extra lyft. Samtidigt som de håller dig varm och skön om fötterna. Välj om du vill ha en luggmatta eller kanske en av de slätvävda varianterna. De kommer alla i flera olika storlekar och mönster.
Välj en färg som sprider glädje, förutom de praktiska aspekterna av att ha en ullmatta. Uterummen är ibland inglasade, i alla fall delvis. Så du har ett fantastiskt ljus som framhäver mattornas färger. Blå, rostfärgad, vit eller beige är bara några av de färger du kan välja mellan. Ge rummet ett blickfång, något som ger det karaktär.

Mönstrade mattor till uterum

I vissa uterum passar det bäst med en mönstrad matta. Vill du verkligen lägga fokus på din ullmatta kan ett stort mönster vara ett värdigt alternativ. Annars finns det mer diskreta, symmetriska mönster som är snygga samt enfärgade mattor. Oavsett vilken sort du väljer är våra handvävda ullmattor perfekta för uterummet. Vare sig du använder det hela året om eller bara under de varmare månaderna gör en ordentlig matta skillnad.
Visa filter Dölj filter
Färg
Beige Grön Rost Röd Vit
Storlek
170 x 240 200 x 300 240 x 350 250 x 350 80 x 250
©2024 Chhatwal & Jonsson. All Rights Reserved.
Logga in
Skapa konto
Registrera som återförsäljare
Glömt lösenordet?
Välj ditt land nedan
Continue to Sweden