Mattor till uterum i vacker & hållbar design | Chhatwal & Jonsson
Chhatwal-jonsson logo

Mattor till uterum

En varm och mjuk uterumsmatta ombonar ditt uterum

En utomhusmatta skapar en trivsam atmosfär i uterummet. Vår utomhusmatta Bahar är specifikt designad för att tåla både regn och sol och är mögelbeständig. Vare sig den används som balkongmatta, på en terrass, uteplats eller vid poolen, passar det diskreta mönstret in i olika miljöer. Mattan finns i fyra olika storlekar; 80 x 250 cm, 170 x 240 cm, 200 x 300 cm samt 240 x 350 cm. Mattan är mycket funktionell och är enkel att rengöra, enklast är att skölja av den med en vattenslang. Komplettera uteplatsen med utomhuskuddar för maximal komfort.

Våra handvävda ullmattor ger ditt inglasade uterum ytterligare karaktär och skapar en trivsam atmosfär. samtidigt som de håller dig varm och skön om fötterna. Välj en slätvävd ullmatta. De finns i flera olika storlekar och mönster.

Blårostfärgadvit eller beige är bara några av de färger du kan välja mellan. Ge rummet ett blickfång, något som ger det karaktär.

Mönstrade mattor till uterum


I vissa inglasade balkonger passar det bäst med en mönstrad matta. Vill du verkligen lägga fokus på din ullmatta kan ett stort mönster vara ett bra alternativ. Annars finns det mer diskreta, symmetriska mönster som är snygga samt enfärgade mattor. 

Visa filter Dölj filter
Färg
Beige Grön Rost Röd Vit
Storlek
170 x 240 200 x 300 240 x 350 250 x 350 80 x 250
©2024 Chhatwal & Jonsson. All Rights Reserved.
Logga in
Skapa konto
Registrera som återförsäljare
Glömt lösenordet?
Välj ditt land nedan
Continue to Sweden