Gångmattor till i vacker och hållbar design | Chhatwal & Jonsson
Chhatwal-jonsson logo

Gångmattor

Gångmattor dämpar ljud och gör rummet mer ombonat. Med en matta utlagd på strategiska ställen skapar du en fin atmosfär. Förutom att vara vackra skyddar de även golven vilket är viktigt om det är mycket fottrafik.

En gångmatta kan både vara praktisk och snygg. Och trots att de är till för rum med ganska hög trafik så behöver de inte se trista ut. I stället kan du med fördel lägga ut en ullmatta som är beige, grå eller melerad. Med eller utan fransar, vilket är en smaksak. Kombinera med textiler, kuddar och möbler för en komplett look. Ibland passar det bäst med en enfärgad matta, andra gånger blir det bäst med en mönstrad matta.

En gångmatta i hallen livar upp entrén

En hallmatta är perfekt att placera i hemmets entré, antingen i en avlång hall eller i korridoren som löper från hallen till hemmets sociala ytor. Det är det första intrycket du ger dina gäster när de kommer in genom dörren. Det är också den första ytan som du stiger på när du kommer in i ditt eget hem och en vacker hallmatta kan bidra till att skapa en välkomnande atmosfär.

Våra hallmattor är tillverkade av högkvalitativa material som är både mjuka att gå på och slitstarka, vilket betyder att de kommer att hålla sig vackra i många år framöver. De dämpar även ljud och skyddar golven vilket minskar slitage i hemmet. De finns i en mängd olika färger och stilar, så oavsett vilken inredningsstil du har så kommer du att hitta en hallmatta som passar perfekt.

Handvävda gångmattor

Våra handvävda mattor är en fröjd för ögat men är också lätta att hålla rena. Precis vad du kan förvänta dig med en matta för köket eller i korridoren. Minst lika viktigt om du vill ha en gångmatta i sovrummet eller någon annanstans. Eftersom de är gjorda för hand, kan du förvänta dig att ingen matta är den andra lik. Vad du får är en gångmatta som är gjord för just ditt hem.
Visa filter Dölj filter
Färg
Beige Blå Grå Grön Rost Röd Vit
Storlek
170 x 240 200 x 300 240 x 350 250 x 350 80 x 250
Mahi - Off White/Blue
fr. 2495 kr
Nanda - Beige
fr. 2495 kr
Mahi - Off White/Grey
fr. 2495 kr
Mohini - Blue
fr. 2495 kr
Mohini - Grey
fr. 2495 kr
Nanda - Rust Melange
fr. 2495 kr
Nanda -  Light Beige
fr. 2495 kr
Nanda -  Off White
fr. 2495 kr
©2024 Chhatwal & Jonsson. All Rights Reserved.
Logga in
Skapa konto
Registrera som återförsäljare
Glömt lösenordet?
Välj ditt land nedan
Continue to Sweden