Mattor till kök i vacker och slitstark design | Chhatwal & Jonsson
Chhatwal-jonsson logo

Mattor till kök

Köket är ett rum som används varje dag för att laga mat, umgås och samla hela familjen. När man väljer en matta för köket bör man välja en ullmatta som är slitstark och lätt att hålla ren. Med en matta i köket dämpar du ljudet och skyddar golvet.

Passande mattor till kök

Våra ullmattor är slitstarka och passar därför bra i köket. Folk kommer och går, man flyttar på stolar, du lagar mat och diskar, det här är ett rum som verkligen används. Ull är ett bra material, levande och slitstarkt.

Med en snygg matta kan du framhäva detaljer i köket. En del har vackra möbler som de gärna vill komplettera med en ullmatta. Andra gånger får själva mattan bli blickfånget och ge struktur till köket. Eller så vill du helt enkelt binda samman allt i rummet med en matta.

Därför är färgvalet en stor del av processen när du väljer matta. Beige och grått passar in överallt, det är så kallade neutrala färger. Annars har du även orange, vitt eller blått, för att inte glömma de rostfärgade mattorna. En väl vald matta kan göra stor skillnad i köket.

Tänk också på mönstret på mattan. Om du bara vill ha en färgklick finns det flera intressanta, enfärgade mattor. Väven och strukturen gör att de är speciella, har karaktär. Om du önskar ännu mer detaljer kan en mönstrad matta vara det rätta valet. Här finns det allt från större mönster till diskreta rutor, linjer eller prickar.
Visa filter Dölj filter
Färg
Beige Blå Grå Grön Orange Rost Röd Vit
Storlek
170 x 240 200 x 300 240 x 350 250 x 350 80 x 250
©2024 Chhatwal & Jonsson. All Rights Reserved.
Logga in
Skapa konto
Registrera som återförsäljare
Glömt lösenordet?
Välj ditt land nedan
Continue to Sweden