Köksmattor i vacker och slitstark design | Beställ idag
Chhatwal-jonsson logo

Köksmattor

Rätt köksmatta lyfter och kompletterar inredningen i ditt kök, men köksmattor hjälper också till att dämpa ljudet och skydda golvet. Köket är ett rum som används varje dag för att laga mat, umgås och samla hela familjen. När man väljer ut en matta till köket rekommenderar vi att välja en ullmatta som är både slitstark och lätt att rengöra.

Passande köksmattor

Våra ullmattor är slitstarka och passar därför bra i köket. Folk kommer och går, man flyttar på stolar, du lagar mat och diskar. Det är med andra ord ett rum som verkligen används. Ull är ett material som är som gjort för köket - levande och slitstarkt.

Med en snygg matta kan hjälpa dig framhäva detaljer i köket. En del har vackra möbler som de gärna vill komplettera med en ullmatta. För andra kan själva mattan bli blickfånget och ge struktur till köket. Eller så vill du helt enkelt binda samman allt i rummet med en passande köksmatta.


Färger och mönster för din köksmatta

Färgvalet är en stor del av processen när du väljer köksmatta. En beige matta passar de flesta kök, och samma gäller med grått; en färg som är enkel att matcha med det mesta. Annars har du även orange, vitt eller blått, för att inte glömma de rostfärgade mattorna. En väl utvald färg på din matta kan göra stor skillnad i köket.

Tänk också på mönstret på din köksmatta. Om du bara vill ha en färgklick finns det flera intressanta, enfärgade mattor. Väven och strukturen ger karaktär och skapar ett inbjudande intryck. Om du önskar ännu mer detaljer kan en mönstrad matta vara det rätta valet. Här kan du välja mellan allt från större mönster till diskreta rutor, linjer och prickar.
Visa filter Dölj filter
Färg
Beige Blå Brun Grå Grön Gul Orange Rosa Rost Röd Vit
Storlek
170 x 240 180 x 270 180 x 272 184 x 280 200 x 300 230 x 320 230 x 336 234 x 323 240 x 350 250 x 350 80 x 250
©2024 Chhatwal & Jonsson. All Rights Reserved.
Logga in
Skapa konto
Registrera som återförsäljare
Glömt lösenordet?
Välj ditt land nedan
Continue to Sweden