Kuddfodral 60x60 cm i unik design | Chhatwal & Jonsson
Chhatwal-jonsson logo

Kuddfodral i storleken 60x60 cm

Kuddfodral i storleken 60x60 cm är ett bra val om du vill ge ditt hem en lyxig känsla. Detta är vår största kuddstorlek och finns i flera olika färger i bomullssammet. Genom att inreda med stora kuddar kan du skapa en mjuk och mysig atmosfär hemma. Blanda gärna med några av våra mindre kuddfodral i 50x50 cm eller 40x60 cm för att ge inredningen en dynamisk look. Dessa kuddfodral är inte bara praktiska, med sin stora storlek, ger de en känsla av lyx och mjukhet till ditt rum.

Våra kuddfodral i 60x60 cm är tillverkade av och bomull i hög kvalitet. Detta gör dem bekväma att ha i soffan eller sängen. De är också enkla att byta ut vilket gör det möjligt för dig att matcha dem med din nuvarande inredning, oavsett om det är en modern eller mer klassisk stil. Eftersom fodralen är avtagbara går dem även att tvätta. Vi rekommenderar dock schemtvätt på vår kuddfodral i bomullsammet.

Sammantaget är våra kuddar i 60x60 cm ett lyxigt, prisvärt och praktiskt sätt att förändra ditt hem. De ger ett lyft till rummet och gör det enkelt att skapa en känsla av harmoni i ditt hem.
Visa filter Dölj filter
Färg
Beige Blå Brun Grå Grön Gul Terracotta Vit
Deva - Beige
fr. 595 kr
Deva - Grey
fr. 595 kr
Deva - Navy
fr. 595 kr
Deva - Green
fr. 595 kr
Jammu - Cognac
fr. 750 kr
Jammu - Heaven Blue
fr. 750 kr
Jammu - Tan
fr. 750 kr
Jammu - Terracotta
fr. 750 kr
Jammu - White
fr. 750 kr
©2024 Chhatwal & Jonsson. All Rights Reserved.
Logga in
Skapa konto
Registrera som återförsäljare
Glömt lösenordet?
Välj ditt land nedan
Continue to Sweden