Leveranser och returer | Chhatwal & Jonsson
Chhatwal-jonsson logo

Leverans och returer

Returpolicy

Du har rätt att ångra ditt köp inom 14 dagar från den dag du tog emot varan. Produkten måste returneras i produktens originalförpackning och emballeras så att produkt och förpackning skyddas under retur. Följesedel och eventuell faktura skall bifogas. Om du utnyttjar din ångerrätt ska retur ske utan onödigt dröjsmål och senast inom 14 dagar från ditt meddelande om retur. Du meddelar oss på mejl order@chhatwal-jonsson.se. Den medföljande returfraktsedeln är förbetald och gör det smidigt för dig att enkelt lämna in paketet hos ditt närmaste ombud. Vi tar en returavgift som dras av från summan som återbetalas efter att returen har mottagits.

Returkostnader

  • Kuddfodral, utomhuskuddar och dörrmattor: 69 kr
  • Mattor: 595 kr
  • Mattprover: 0 kr

Följande gäller i allmänhet för full ångerrätt för samtliga produkter: Man får ej prova, använda eller på annat sätt bruka produkten på ett sådant sätt att ursprungskicket på produkten förändras. Kontrollera därför varan noggrant i sitt nyskick för att säkerställa att den lever upp till förväntad kvalitet, form och funktion. Varor som levereras i en produktkartong eller annan egen förpackning får varsamt öppnas och innehållet granskas. Kartongen är dock en del av produkten och får därför inte skadas. Detta gäller inte utomhuskuddar som är vakuumförpackade. Den förpackningen får inte brytas för att vi ska godkänna returen. Vid använda/öppnade/brukade produkter förbehåller vi oss rätten att belägga produkten med 100% värdeavdrag för den aktuella varan.

Undantag från ångerrätten

Ångerrätten gäller inte fullt ut om varan är specialtillverkad eller på annat sätt anpassad till just dig. I samband med att du beställer en vara på vår webbplats som inte omfattas av ångerrätten får du klar och tydlig information om det innan du lägger din beställning.

Vi accepterar inte returer av utomhuskuddar där förpackningen är bruten.

Chhatwal & Jonsson AB står alltid för transportrisken för dina beställningar ut till dig. Du som kund är däremot ansvarig för försändelser tillbaka till oss. Var noggrann med hur du förpackar varorna. Nederst på returfraktsedeln står kollinumret för returen. Spara kollinumret för att kunna spåra din retur och se om vi mottagit den.

Byten

Om du önskar byta en vara gör du en vanlig retur med returfraktsedeln som följer med paketet och lägger en ny beställning. Returkostnad tillkommer enligt ovan.


Leveranser

Alla frakter är kostnadsfria inom Sverige och leveranstiden är normalt sett 2-5 arbetsdagar från dess att beställningen är gjord.

Kuddfodral, utomhuskuddar och mattprover

Leverans av kuddfodral, utomhuskuddar och mattprov sker till ditt närmaste utlämningsställe via PostNord Mypack Collect. Du får en sms-avisering när varan kommit fram till ombudet. Legitimation krävs för att hämta ut paketet.

Mattor

Leverans av mattor sker fram till din ytterdörr eller port, normalt sett med DHL. Avisering sker strax innan avlämning. Vi utför inte leveranser till fjällvärlden, delar av skärgården och andra platser som anses svåråtkomliga eller medför förhöjda fraktkostnader.

Avhämtning

Vi erbjuder inte möjligheten att hämta ut beställningar från vårt lager.

Outlösta paket

Försändelser ligger på uthämtningsstället i 7 dagar innan de returneras till oss. Vi förbehåller oss rätten att debitera dig kostnaderna för returfrakt, expeditionskostnad etc om du inte hämtar ut ditt paket i tid och vi debiterar en avgift på 195 SEK vid outlösta paket.


©2024 Chhatwal & Jonsson. All Rights Reserved.
Logga in
Skapa konto
Registrera som återförsäljare
Glömt lösenordet?
Välj ditt land nedan
Continue to Sweden