Gröna mattor i unik och hållbar design | Chhatwal & Jonsson
Chhatwal-jonsson logo

Mattor: Grön

Gröna mattor ger djup och värme till ett rum. Det är en lugn och harmonisk färg som binder ihop andra element på ett fascinerande sätt. Med olika mönster och kombinationer får du ännu fler möjligheter att ge hemmet atmosfär. Som en matta till ett vardagsrum.

De kaktus gröna mattorna med kort lugg passar överallt. Eftersom de är handvävda, som alla våra mattor, är de unika. Med ett litet diskret mönster får du en kontrast som ger dig det där lilla extra. För en större, kontrasterande kombination har du de gröna mattorna med hexagonmönster i off white. Dessa dhurry mattor är vävda på traditionellt sätt, med fin ull från Nya Zeeland.

Annars kan en melerad grön färg vara ett bra alternativ. Den gröna färgen skimrar nästan med inslag av mörkare eller ljusa färger. Även vävteknikerna framhäver olika nyansera av färgen. En grön matta som är handtuftad är skön att gå på, förutom att den är lätt att hålla ren. Eller varför inte en melerad grön matta med ett symmetriskt mönster, en kombination som verkligen ger djup och harmoni. De gröna mattorna passar utmärkt i vardagsrum, i köket eller i hallen.

Med gröna, handvävda ullmattor kan du framhäva olika inslag i inredningen. De kompletterar eller är blickfånget, allt efter hur du kombinerar dem med möbler och textiler. Alla i en varm, grön färg som är inbjudande och vacker.
Visa filter Dölj filter
Storlek
170 x 240 180 x 270 180 x 272 200 x 300 230 x 320 234 x 323 250 x 350 80 x 250
©2024 Chhatwal & Jonsson. All Rights Reserved.
Logga in
Skapa konto
Registrera som återförsäljare
Glömt lösenordet?
Välj ditt land nedan
Continue to Sweden