Kuddfodral 50x50 cm i unik design | Chhatwal & Jonsson
Chhatwal-jonsson logo

Kuddfodral i storleken 50x50 cm

Nedan finner du hela vårt utbud av kuddfodral i 50x50 cm. Genom att byta kuddfodral på dina kuddar kan du på ett snabbt sätt förändra stämningen i ett rum. Våra kuddfodral är enkla att byta och finns i flera färger, mönster och material.

Kuddar i storleken 50x50 cm är ett måste för att skapa en stilfull och personlig känsla i ditt hem. Detta är vår vanligaste storlek då de passar i de flesta miljöer. Dessa kuddar är inte bara praktiska, utan de är också ett enkelt sätt att förändra utseendet på ditt sovrum, vardagsrum eller även på din uteplats. Vi rekommenderar att man blandar kuddar i olika former och storlekar för att ge hemmet ett mer dynamiskt intryck. Det är till exempel snyggt att blanda upp denna storlek med rektangulära kuddar i storlek 40 x 60 cm. Letar du efter en ännu större storlek kan du titta på vår kategori med stora kuddar. Där har vi kuddar i storlek 60 x 60 cm. Denna storlek gör sig kanske extra bra som dekorativa prydnadskuddar på sängen eller i en större fåtölj.

Med ett brett utbud av färger och mönster att välja mellan kan du enkelt matcha kuddfodralen i 50 x 50 cm med din nuvarande inredning. Detta gör det möjligt för dig att skapa en känsla av harmoni i rummet utan att behöva göra om hela inredningen. En fördel med kuddfodral är att de är lätta att byta ut. Det innebär att du kan enkelt byta ut kuddfodralen när du vill ha en förändring. På så sätt kan du enkelt förnya ditt rum när årstiden och tiderna ändras.
Visa filter Dölj filter
Färg
Aqua Beige Blå Brun Grå Grön Gul Lila Orange Rosa Rost Röd Svart Taupe Terracotta Vinröd Vit
©2024 Chhatwal & Jonsson. All Rights Reserved.
Logga in
Skapa konto
Registrera som återförsäljare
Glömt lösenordet?
Välj ditt land nedan
Continue to Sweden