Mattor till barnrum i hållbar design | Chhatwal & Jonsson
Chhatwal-jonsson logo

Mattor till barnrum

Barnen behöver ett rum som är gjort för lek, samtidigt som det är praktiskt och säkert. En matta i barnrummet gör rummet mer ombonat och mysigt samtidigt som det skyddar golvet och har en ljuddämpande effekt. Välj en barnrumsmatta som adderar färg och mönster samtidigt som den passar övrig inredning i rummet.

Mattor gör rummet till en lek

Barnen behöver ett rum som är gjort för lek, samtidigt som det är praktiskt och säkert. En matta i barnrummet gör rummet mysigare, välj en matta som i färg och mönster som gör rummet till en lekfull och trygg plats.

Oavsett ålder på barnet så är en matta i deras rum ett måste. Det skyddar golvet när barnen leker, men är också bra för dem att vistas på. En ullmatta är både slitstark och mjuk, helt perfekt för barnrummet. Välj en modell och färg som gör inredningen ännu mer intressant, och som barnen trivs med.

Handvävda ullmattor finns i flera intressanta färger. Många har ett tema för barnrummet, ibland beroende på om det är en flicka eller pojke. Orange, blå, grön, rostfärgad är några av de färger som passar i ett barnrum.

Mattor till barnrum ökar trivseln

En handtuftad matta har en lugg vilket gör den mjuk att gå på och skön att sitta på. Detta gör våra handtuftade mattor till bra barnrumsmattor. Även våra slätvävda mattor är sköna och inbjudande samtidigt som de är tåliga. Du kan välja mellan flera olika mönster för alla mattorna. Enfärgade eller stora prickar, symmetriska mönster eller raka linjer.

Med en stor matta kommer barnrummet att bli komplett. Du ger barnet en trygg och skön omgivning vare sig de är små eller stora. Tack vare det stora urvalet är det lätt att hitta en matta som de trivs med.
Visa filter Dölj filter
Färg
Beige Blå Brun Grå Grön Gul Orange Rosa Rost Taupe Vit
Storlek
170 x 240 180 x 270 180 x 272 184 x 280 200 x 300 230 x 320 230 x 336 234 x 323 250 x 350 80 x 250
©2024 Chhatwal & Jonsson. All Rights Reserved.
Logga in
Skapa konto
Registrera som återförsäljare
Glömt lösenordet?
Välj ditt land nedan
Continue to Sweden