Enfärgade kuddar i unik och tidlös design | Chhatwal & Jonsson
Chhatwal-jonsson logo

Enfärgade kuddar

Att addera färg till ett rum gör stor skillnad till hur det upplevs. Med enfärgade kuddfodral är det enkelt att förnya hemmet och få till stilen du vill ha. Du kan välja kuddfodral i neutrala färger som grått och beige som är klassiska färger som passar ihop med det mesta och som kan ge ett elegant intryck. Enfärgat behöver inte alltid innebära att rummet upplevs som diskret. Hos oss kan du välja både gult, himmelsblått, cognac och andra härliga färger som ger hemmet en helt annan atmosfär.

Väljer du att kombinera dem med mönstrade kuddfodral så kan du få en mer dynamisk mix. Vi har också kuddfodral i flera färger med struktur i samma färg som bottenfärgen på kuddfodralet. Dem kan du enkelt kombinera med andra färger och mönster för den upplevs fortfarande som enfärgad. Snyggt blir det om du varierar storlekarna på kuddarna och blandar olika material som sammet och linne.

Om du redan har mycket mönster i rummet så är enfärgade kuddfodral ett utmärkt komplement. Mattorna eller sängöverkastet kanske är mönstrade och då kan du komplettera med enfärgade kuddfodral som plockar upp en färg från de mönster i du har i rummet.

Våra kuddfodral i sammet och linne är handgjorda och tillverkas med miljövänliga metoder. Tvättråd hittar du under respektive produkt.
Visa filter Dölj filter
Färg
Aqua Beige Blå Brun Grå Grön Gul Orange Rosa Rost Terracotta Vinröd Vit
Storlek
40 x 60 50 x 50 60 x 60
©2024 Chhatwal & Jonsson. All Rights Reserved.
Logga in
Skapa konto
Registrera som återförsäljare
Glömt lösenordet?
Välj ditt land nedan
Continue to Sweden