Utomhusmattor i unik och slitstark design | Chhatwal & Jonsson
Chhatwal-jonsson logo

Utomhusmattor

Inred din uteplats med slitstarka utomhusmattor i unik design. Med en matta utomhus kan du enkelt ge liv till din terrass, balkong eller altan. Våra utemattor är maskinvävda i 100 % Polypropen vilket gör dem tåliga och vattenresistenta. De passar även bra inomhus i områden med mycket fottrafik, slitage eller spill, exempelvis i köket eller hallen.

Snygga utomhusmattor lyfter uteplatsen

Att placera en snygg utomhusmatta på din uteplats kan göra en stor skillnad för din utomhusmiljö. Det är en enkel och prisvärd lösning som kan göra din uteplats både bekvämare och mer inbjudande. Oavsett om du ska inreda en terrass, en inglasad altan eller ett poolområde så är en utomhusmatta ett perfekt sätt att binda ihop dina utemöbler och ge uteplatsen ett enhetligt intryck. Genom att även addera vattenavstötande textilier som utomhuskuddar kan du skapa en mysig och ombonad känsla. Du kan med fördel matcha mattan med några av våra utomhuskuddar för en sammanhängande och vacker uteplats.

Utematta som tål regn

Våra utemattor är vävda i 100 % polypropen vilket gör att de tål vatten och är mögelbeständiga. Detta gör dem även lätta att rengöra då du kan skölja av dem med en vattenslang. Vi rekommenderar dock att du tar in mattan vid svåra väderförhållanden och förvarar den inomhus under vintern för att säkerställa att den håller längre.

Stora utomhusmattor ramar in uteplatsen

Utomhusmattorna finns i fyra storlekar, 80 x 250 cm, 170 x 240 cm, 200 x 300 cm samt 240 x 350 cm. De två största storlekarna är särskilt bra att använda om du vill inreda en stor utomhusyta. Placera den under ett stort bord eller använd den för att rama in en avslappnad hörna av trädgården för att ge uteplatsen det lilla extra. Om du behöver tips och råd kring att inreda med mattor kan du alltid ta en titt på vår mattguide.
©2024 Chhatwal & Jonsson. All Rights Reserved.
Logga in
Skapa konto
Registrera som återförsäljare
Glömt lösenordet?
Välj ditt land nedan
Continue to Sweden