Stora mattor | Fri frakt inom Sverige | Chhatwal & Jonsson
Chhatwal-jonsson logo
✓FRI FRAKT        ✓1-3 DAGARS LEVERANS

Stora mattor

En stor matta är en viktig inredningsdetalj. I vardagsrummet kan det binda ihop möblemanget och ge karaktär till hela rummet. I sovrummet skapar en stor matta en ombonad och lyxig känsla. Oavsett rum så välj en matta som passar övrig inredning i färg, mönster och stil.

Våra handvävda ullmattor finns i olika storlekar upptill 250 x 350 cm. I vardagsrum är luggmattor ett populärt val. Hos oss finns luggmattor med både kort och lång lugg. Slätvävda mattor är slitstarka och tåliga och är ett bra val om rummet används dagligen.

Med en stor matta i rummet kan den bli rummets blickfång. Välj färg och mönster som du trivs med. Vill du ha en matta som går ton i ton med övriga färger i rummet eller en mönstrad matta som blir rummet centralpunkt? Oavsett ditt val så hittar du alternativ hos oss.

En del stora mattor har lugg medan andra är slätvävda. Oavsett vilken matta du väljer så har de en personlig karaktär, speciellt när det handlar om större mått. Luggmattorna fäller lite ull i början, men det avtar med tiden. Slätvävda mattor har sin egen skönhet.
Visa filter Dölj filter
Färg
Beige Blå Brun Grå Grön Gul Taupe Vit
©2022 Chhatwal & Jonsson. All Rights Reserved.
Logga in
Skapa konto
Registrera som återförsäljare
Glömt lösenordet?
Välj ditt land nedan
Continue to Sweden