Utomhuskuddar till uterummet | Tål vatten | Chhatwal & Jonsson
Chhatwal-jonsson logo

Kuddar för utomhusbruk

Hos oss hittar du snygga utomhuskuddar i olika storlekar, färger och mönster. Våra utekuddar är designade för att stå emot väder och vind samtidigt som de gör uteplatsen vacker och bekväm.

Alla våra mönstrade kuddar handtrycks av skickliga yrkesmän och tryckmetoden kallas screentryck. En metod som kräver noggrannhet och tålamod. Uteplatsen har blivit allt viktigare som en plats för avkoppling. Med utomhuskuddar kan du enkelt skapa en härlig och bekväm atmosfär för att umgås med familj och vänner. Blanda mönster/färger och storlekar för en levande och dynamisk helhet. Välj mellan enfärgade kuddar och mönstrade kuddar i geometriska och etniska mönster. Här finns möjligheter att jobba med en neutral färgskala som beige, brunt och grått, men också färger som tar för sig mer som orange och himmelsblått. Till skillnad från våra kuddfodral finns det inget blixtlås och det går därför inte att ta av fodralet och tvätta det i maskinen. Bäst rengör man därför kuddarna genom att punktbehandla fläckar med en vit trasa.


Utomhuskuddar som tål regn

Utomhuskuddar som tål regn ett utmärkt tillägg till din utemiljö. De är tåliga, enkla att rengöra och ger dig maximal komfort och stil. Yttertyget på våra utekuddar är gjort i impregnerad bomull som klarar av lättare regnskurar. Kuddarna har dessutom tejpade sömmar för att förhindra att vatten tränger in i fyllningen som är i mjuk polyester. Om kuddarna blir blöta kan du skaka av dem vattnet och lägga dem i solen för att torka. Den vattenavstötande impregneringen avtar med tiden. Därför rekommenderar vi att man tar in kuddarna vid kraftigare regnskurar för att säkerställa att de håller längre.

Skapa en bekväm uteplats med stora utomhuskuddar

Stora utomhuskuddar är perfekta för att skapa en avslappnad och bekväm sittplats utomhus. De ger dig tillräckligt med stöd för att du ska kunna koppla av och luta dig tillbaka, samtidigt som de ger tillräckligt med utrymme för att du ska kunna sträcka ut dig och njuta av solen. De är praktiska på så sätt att de är lätta att flytta runt. Du kan använda dem som extra sittdynor när du har gäster eller som en bekväm kudde att vila huvudet på när du tar en tupplur.

Vi tillverkar våra utomhuskuddar i tre olika storlekar. Standardstorlekarna 50x50 och 40x60 cm samt den större rektangulära varianten i 40x75 cm. Du kan med fördel blanda upp de tre varianterna för en dynamisk känsla i uteplatsen. Genom att inreda med stora utomhuskuddar kan du på ett effektivt sätt skapa en mysig och ombonad känsla i uteplatsen.

Sätt tonen med en kudde utomhus

Utomhuskuddar ett utmärkt sätt att skapa en färgglad och intressant inredning på balkongen, terassen eller vid poolen. Med ett brett utbud av färger, mönster och material att välja mellan kan du skapa en unik och personlig stil som passar din utomhusmiljö. Du kan välja en kudde som matchar din befintliga inredning eller välja en färgglad variant som sticker ut och skapar en levande miljö. Det ska också tilläggas att alla våra utomhuskuddar även fungerar bra inomhus och med fördel kan användas som prydnadskuddar i alla hemmets miljöer.
Visa filter Dölj filter
Färg
Beige Blå Brun Grå Grön Orange Röd Svart Vit
Storlek
40 x 60 50 x 50
©2024 Chhatwal & Jonsson. All Rights Reserved.
Logga in
Skapa konto
Registrera som återförsäljare
Glömt lösenordet?
Välj ditt land nedan
Continue to Sweden