Utomhuskuddar till din uteplats | Chhatwal & Jonsson
Chhatwal-jonsson logo
✓FRI FRAKT        ✓1-3 DAGARS LEVERANS

Utomhuskuddar

Hos oss hittar du utomhuskuddar i olika storlekar, färger och mönster. Kuddar som är designade för att fungera utomhus och som gör uteplatsen bekvämare och skönare. Yttertyget är i impregnerad bomull som klarar av lättare regnskurar. Kuddarna har tejpade sömmar (som en funktionsjacka) för att förhindra att vatten tränger in i fyllningen som är i mjuk polyester. Om kuddarna blir blöta kan du skaka av dem vattnet och lägga dem i solen för att torka. Lämna inte kuddarna ute i längre tid i hällande regn. Det finns inget blixtlås och bäst rengör man kuddarna genom att punkt behandla fläckar med en vit trasa.

Blanda mönster/färger och storlekar för en levande och dynamisk helhet. Välj mellan enfärgade kuddar och mönstrade kuddar i geometriska och etniska mönster. Här finns möjligheter att jobba med en neutral färgskala som beige och grått, men också färger som tar för sig mer som orange och himmelsblått.

Utomhuskuddar för regn

Alla våra mönster handtrycks av skickliga yrkesmän och tryckmetoden kallas screentryck. En metod som kräver noggrannhet och tålamod. Uteplatsen har blivit allt viktigare som en plats för avkoppling. Med utomhuskuddar kan du enkelt skapa en härlig och bekväm atmosfär för att umgås med familj och vänner.
Visa filter Dölj filter
Färg
Beige Blå Brun Grå Grön Orange Svart Vit
Storlek
40 x 60 50 x 50
©2023 Chhatwal & Jonsson. All Rights Reserved.
Logga in
Skapa konto
Registrera som återförsäljare
Glömt lösenordet?
Välj ditt land nedan
Continue to Sweden