Moderna mattor i vacker och unik design | Chhatwal & Jonsson
Chhatwal-jonsson logo

Moderna mattor

Om du letar efter en modern matta så har vi ett brett utbud av färger och mönster. Det är spännande att kombinera modern design med traditionella vävmetoder där varje matta blir unik och ger karaktär till rummet. Vi väljer alltid naturmaterial och cirkulära tillverkningsprocesser för minimal påverkan av miljön.

En modern matta ger ett uppdaterat intryck i rummet och det behöver inte innebära att du behöver följa senaste trenden. Våra moderna mattor tillverkas för att hålla i många år och välj en matta som du verkligen tycker om och kommer att trivas med. Välj mellan grafiskt mönstrade mattor som sätter tonen i rummet eller enfärgade mattor som kompletterar övrig inredning.

Moderna mattor till vardagsrum

Vissa färger förblir moderna år in och år ut. Det samma gäller en del mönster, framför allt de lite mer dämpade varianterna. Men ibland vill du ha det där lilla extra, gå utanför dina vanliga ramar. Satsa på en modern matta som lyfter inredningen till en annan nivå. Nästintill alla våra mattor passar dessutom till ett modernt vardagsrum.

Alla våra mattor är framställda med respekt för miljö och människor. En viktig del av att vara modern är att se till att ta hänsyn till miljön. Därför väljer vi spårbar ull till våra moderna mattor, och bomull som har odlats med minimala mängder kemikalier. En modern matta idag måste vara skonsam för miljön
Visa filter Dölj filter
Färg
Beige Blå Grå Grön Gul Orange Rosa Rost Svart Taupe Vit
Storlek
170 x 240 177 x 239 180 x 270 200 x 300 213 x 296 230 x 320 249 x 342 250 x 350
©2024 Chhatwal & Jonsson. All Rights Reserved.
Logga in
Skapa konto
Registrera som återförsäljare
Glömt lösenordet?
Välj ditt land nedan
Continue to Sweden