Mattprover - Testa hemma kostnadsfritt | Chhatwal & Jonsson
Chhatwal-jonsson logo

Mattprover

Det är inte alltid så lätt att inreda ett hem, och förstå hur allting kommer att se ut när det är färdigt. För att underlätta valet av matta kan du beställa hem ett mattprov. Lägg det på olika ställen i rummet och prova det tillsammans med dina möbler och övrig inredning. Du ser nyansen och strukturen på mattan och får en uppfattning om hur det kommer att se ut.

Vi tillhandahåller mattprover gratis för våra kunder. Det vill säga du betalar en liten summa när du beställer dem. Men så fort du skickar tillbaka provet ger vi dig pengarna tillbaka. För vår önskan är att du ska få en matta som du trivs med.

När du sett ett mönster som du tycker om kan du välja mellan flera olika färger. Mattproverna är 30 x 30 centimeter stora, så du får ett bra grepp om hur mattan ser ut. Beställ gärna flera mattprover samtidigt så du kan jämföra olika färger eller mönster.

Att välja matta är en viktig del av att skapa atmosfär i ett rum. Våra handgjorda ullmattor passar in överallt, men det är upp till dig vilken färg eller mönster som du föredrar. Med ett mattprov är det större chans att du hittar den perfekta mattan.
©2024 Chhatwal & Jonsson. All Rights Reserved.
Logga in
Skapa konto
Registrera som återförsäljare
Glömt lösenordet?
Välj ditt land nedan
Continue to Sweden