Mattor till ditt hem - Fri frakt inom Sverige | Chhatwal & Jonsson
Chhatwal-jonsson logo
✓FRI FRAKT        ✓1-3 DAGARS LEVERANS

Mattor

Det finns flera bra anledningar till att inreda med mattor. Med en matta är det enkelt att ändra stämningen i rummet och det ger ett ombonat och snyggt intryck. Med lite större mattor som täcker en stor yta av golvet binder du också ihop möblemanget i rummet. Välj antingen en diskret neutral färg eller en mönstrad matta som blir blickfånget i rummet.

Mattor är också bra för att de skyddar golven. Framför allt i rum där många går och till och med springer, som i hallen eller köket. Även om du städar ofta finns det alltid sådant som kan repa känsliga golv. Då är det bättre att lägga en matta där man går, som ett extra skydd.

En matta kan ge en rofylld atmosfär

En annan stor fördel med mattor är att de är ljuddämpande. De suger till sig ljud för det kan vara störande när någon går på ett hårt golv med skor. Du skapar på så sätt en rofylld atmosfär, vilket är ett måste i ett hem. Sedan är det skönt att gå på mattor, eller ha dem där barnen leker. Luggmattor är extra mjuka, men även slätvävda mattor ger dig ett härligt underlag.

Välj mattor noga, med färger och mönster som du tycker om. Bland det bästa du kan ha är ullmattor, eftersom de är slitstarka och vackra. Ett tips, ta hem några mattprover för att se vad som passar just dig, innan du gör det slutgiltiga valet.
Visa filter Dölj filter
Pris
Storlek
170 x 240 180 x 270 180 x 272 184 x 280 200 x 300 230 x 320 230 x 336 234 x 323 250 x 350 80 x 250
Färg
Beige Blå Brun Grå Grön Gul Orange Rost Röd Svart Taupe Vit
©2022 Chhatwal & Jonsson. All Rights Reserved.
Logga in
Skapa konto
Registrera som återförsäljare
Glömt lösenordet?
Välj ditt land nedan
Continue to Sweden