Kuddar i vackra mönster och unik design | Chhatwal & Jonsson
Chhatwal-jonsson logo

Snygga designkuddar

Rätt val av kudde kan göra stor skillnad. Med snygga kuddar i soffan, fåtöljen eller sängen kan stämningen i rummet enkelt förändras. Blanda färger, mönster och storlekar för en personlig och skön känsla. Vi har ett brett utbud av mönstrade och enfärgade prydnadskuddar och utomhuskuddar som passar hemmets alla behov. Alla kuddfodral är tillverkade med stor omsorg av skickliga yrkesmän i hållbara naturmaterial som lin och Öko-tex certifierad sammetsbomull. Det ska inte bara se snyggt ut, det ska kännas bra också.

Välj kuddar efter stil

Det är svårt att sätta fingret på vad stil egentligen är. Särskilt då det ofta handlar om en intim blandning av egna personliga urval och tidens designtrender. För att underlätta för dig att uttrycka din egna stil har vi ett stort utbud som kan matcha dina känslor här och nu. Att hitta den perfekta kudden kan i många fall handla om att välja exakt det som matchar både ens känsloläge och rummets karaktär. Med våra kuddar får du en chans att hitta dina egna stilkombinationer. Välj mellan robusta vattenavvisande kuddar utan blixtlås för utomhusbruk, mjuk frottéstruktur, silkeslen sammet eller de färger och färgkombination du själv tycker känns rätt.

Matcha olika färger

Det finns oanade möjligheter i att använda färger för att lyfta fram känslolägen och hitta rätt stämning. Med kuddar och kuddfodral i färgsättning som matchar de egna stilpreferenserna eller som ger balans till rummets övriga färger kan du förändra såväl stämningen som atmosfären. Välj klassiskt enfärgade kuddfodralmönstrade flerfärgade alternativ eller din egen personliga favorit. Här har du ett färgval som hjälper dig få en levande stämning eller hitta nya spännande färgkombinationer. Upplev möjligheterna genom att experimentera med olika färgkombinationer för att hitta nya omväxlande möjligheter. Testa något nytt med mönstrade kuddar, kuddar med brodyr eller designkuddar. Matcha säsongens nyck, familjens tycken eller din egna personliga vilja.

Välj kudde beroende av rum

Kuddar har verkligen en effekt på rummets stämning. De kan lyfta fram det positiva och ge en varm inbjudande känsla, men också bli en balans till ljussättning och stämningslägen. Kanske är det därför som de passar lika bra i ett vardagsrum som i en foajé eller hall. Vill du uppleva vad kuddar kan göra för dig kan vi locka med något alldeles extra för varje rum. I en soffa eller fåtölj så kan de bjuda in till mjuka och avslappnade stunder. Som en del av sovrummet gör de att även en bäddad säng kan uppmana till lugn och ro. Det är bara din egen fantasi som sätter gränser. Våra snygga kuddar och kuddfodral låter dig sätta din egen personliga prägel på varje rum. En spännande möjlighet att höja stämningen och sprida rätt känsla. För dig som vill blanda nytta med nöje så har vi speciella kuddar för utomhusbruk som tål det mesta.

Hitta rätt storlek

Med särskilt engagemang för kvalitet och personliga valmöjligheter har vi ett brett utbud av kuddfodral med stilar och material som gör det möjligt att hitta något för varje tillfälle. Du kan även välja att blanda kuddar i olika storlekar och former för en dynamisk inredning. Vi har både rektangulära i kuddar i 40x60 cm samt kvadratiska kuddar i 50x50 samt 60x60 cm.

Välj rätt färg

Grå är en neutral färg som uttrycker många olika känslor beroende på hur den används. Den passar i stort sett var som helst och kanske är det just därför som de gråa nyanserna är evigt återkommande. Även om tidlös är ett ord som ibland används lite för ofta så är det samtidigt talande för just färgen grå. Kuddar och kuddfodral i grått passar bra ihop med de flesta övriga färger och stilar. Helt klart ett av de mest varierat neutrala alternativen. Gråa kuddar kan därför användas för att jämna ut ett rums andra mer starkt känslomässiga färger. Fristående känns den gråa färgen ofta konkret och praktisk. Den är lätt att rekommendera för dig som vill ha något som helt enkelt bara fungerar. I rätt sammanhang kan det även vara en oväntad stämningshöjare och passar i många fall oväntat bra i kombination med färger på den något mer ljusa färgskalan.
Visa filter Dölj filter
Färg
Aqua Beige Blå Brun Grå Grön Gul Lila Orange Rosa Rost Röd Svart Taupe Terracotta Vinröd Vit
Storlek
40 x 60 50 x 50 60 x 60
Kategorier
Färg Kuddfodral Rum Stil Storlek Utomhuskuddar
©2024 Chhatwal & Jonsson. All Rights Reserved.
Logga in
Skapa konto
Registrera som återförsäljare
Glömt lösenordet?
Välj ditt land nedan
Continue to Sweden