Kuddar till ditt hem | Fri frakt i Sverige | Chhatwal & Jonsson
Chhatwal-jonsson logo
✓FRI FRAKT        ✓1-3 DAGARS LEVERANS

Kuddar

Rätt val av kudde kan göra stor skillnad. Med snygga kuddar i soffan, fåtöljen eller sängen kan stämningen i rummet enkelt förändras. Blanda färger, mönster och storlekar för en personlig och skön känsla.

Vi har ett brett utbud av mönstrade och enfärgade prydnadskuddar och utomhuskuddar som passar hemmets alla behov. Alla kuddfodral är tillverkade med stor omsorg av skickliga yrkesmän i hållbara naturmaterial som lin och Öko-Tex certifierad bomull. Det ska inte bara se snyggt ut, det ska kännas bra också.

Välj kuddar efter stil

Vårt utbud av kuddar präglas av en mängd olika stilar. Vi vill att alla våra kunder ska få möjligheten att välja den sorts visuella och sensoriska stil som de känner är rätt just nu.

Att hitta den perfekta kudden kan i många fall handla om att välja exakt den stil som passar allt ifrån ens eget sinnesslag till omgivningens egenheter. Ofta är det även en bra idé att skapa rätt förutsättningar för variation och stilkombinationer genom att se till att man har tillgång på kuddar i många olika utföranden.

För att tillgodose våra kunders såväl breda som högst specifika stilpreferenser har vi valt att särskilt lyfta fram en mängd olika stilar och utföranden. Välj mellan robusta vattenavvisande kuddar utan blixtlås för utomhusbruk, mjuka frottékuddar, silkeslen sammet eller det du själv tycker känns rätt.

Matcha olika färger

Färg har ofta en alldeles särskild och ofta väldigt påtaglig effekt. Att välja kuddar och kuddfodral i en färg som matchar de egna stilpreferenserna eller som ger balans till rummet kan vara ett oerhört effektivt sätt att förändra såväl stämning som atmosfär.

Vi har ett flertal färger för dig att välja mellan. Från klassiskt enfärgade kuddfodral till mönstrade flerfärgade alternativ. Genom att säkerställa att alla våra kunder får tillgång till så många färgval som möjlig vill vi göra det enkelt för alla att sätta sin personliga prägel med kuddar i många färger, mönster och kombinationer.

Ta chansen att experimentera med olika färgkombinationer för att hitta nya favoriter. Du hittar även ett väldigt stort utbud av mönstrade kuddar, kuddar med brodyr och designkuddar. Välj utifrån säsong, tycke och önskemål. Att ha ett lämpligt eget utbud av kuddfodral säkerställer även rätt förutsättningar för regelbundna byten, vilket i sin tur ökar livslängden på kuddarna.

Välj kudde beroende av rum

Kuddars inverkan på ett rum ska definitivt inte underskattas. De kan lyfta fram det positiva och ge en varm inbjudande känsla, men även väga upp allt ifrån ofördelaktig ljussättning till en oönskad stämning. Kanske är det därför som de passar lika bra i ett finrum som i en foajé eller hall. Här hittar du kuddar som tar en självklar plats i de flesta rum och som är lämpade för alla tillfällen, tycken och smaker.

Väl utvalda och rätt placerade i en soffa eller fåtölj så kan de bjuda in till avslappnade stunder. Som detaljer i sovrummet kan de säkerställa att även en bäddad säng uppmanar till avkoppling. På många sätt och vis är det endast den egna fantasin som sätter gränsen.

Med vårt varierade utbud av kuddar för alla rum och stilar får du en chans att sätta prägel på varje rum. En spännande möjlighet att ta kontroll över ett rums känsla och funktion. Genom att välja specifika kuddar får man en ibland oväntad och spännande chans att sätta särskild prägel på rummet.

Är du däremot funktionellt lagd så har vi praktiska kuddar för samtliga rum och även för utomhusbruk. Ett enkelt sätt att få ändamålsenliga kuddar som ger så mycket mervärde som möjligt. Blanda särskild textur med önskad färg för att få en sensorisk och visuell upplevelse som lever upp till dina alldeles egna förväntningar.

Hitta rätt storlek

Här hittar du kuddfodral för kuddar i de flesta standardmått. Med särskilt engagemang för kvalitet och valmöjligheter har vi valt att erbjuda ett stort utbud av fodral med egenskaper och material som gör det möjligt att hitta alternativ för varje tillfälle. Möjligheten att byta kuddfodral vid behov ser även till att dina kuddar får så lång livslängd som möjligt.

Med material som Öko-tex certifierad bomull, linne, sammet och vattenavvisande yttertyg lever våra kuddar definitivt upp till de allra högsta krav avseende hållbarhet och funktionalitet. Du hittar även en mängd färgval som gör det enkelt att matcha befintlig inredning eller helt enkelt prova något nytt.

Genom att välja kuddar och kuddfodral i den storlek som för tillfället är mest lämpad gör du väldigt mycket för att säkerställa att kuddarna gör så mycket nytta som möjligt. Rätt val av färg och utförande på kuddfodral kan även säkerställa att skötsel och ombyten inte blir mer omständligt än det behöver vara.

Välj rätt färg

Kuddar och kuddfodral i grått passar bra ihop med de flesta övriga färger och stilar. Definitivt ett av de mest mångfacetterat neutrala alternativen och en färg som inte drar till sig onödigt mycket uppmärksamhet. Den smälter in i stort sett var som helst. Kanske är det just detta som har gjort de gråa nyanserna till något så pass återkommande. Även om tidlös är ett begrepp som ibland används lite för ofta så är det samtidigt oerhört talande för just färgen grå.

Gråa kuddar kan med fördel användas för att jämna ut rummets eventuella övriga mer starka färger. En färg som i sig är konkret, praktisk och ett givet val om man vill ha något som helt enkelt bara fungerar. I rätt sammanhang kan det även vara en oväntad stämningshöjare och passar i många fall oväntat bra i kombination med färger på den något mer ljusa färgskalan. Är det inte grå du är ute efter hittar du ett stort antal övriga alternativ i vårt breda utbud av kuddfodral.
Visa filter Dölj filter
Färg
Beige Blå Brun Grå Grön Gul Orange Rosa Rose Rost Svart Taupe Terracotta Vinröd Vit
Storlek
40 x 60 50 x 50 60 x 60
Kategorier
Färg Material Rum Stil Storlek Utomhuskuddar
©2022 Chhatwal & Jonsson. All Rights Reserved.
Logga in
Skapa konto
Registrera som återförsäljare
Glömt lösenordet?
Välj ditt land nedan
Continue to Sweden