Inred med mönstrade mattor i unik design | Chhatwal & Jonsson
Chhatwal-jonsson logo

Mönstrade mattor

Med mönstrade mattor är det enkelt att skapa en trivsam och behaglig atmosfär. Det behövs ingen total förändring av inredningen för att förnya stämningen i rummet. Bland våra mönstrade mattor hittar du flera alternativ, oavsett om du söker en mjuk luggmatta eller en slitstark slätvävd matta.

Börja med att välja material. En slitstark matta i ull kan passa bra i rum som används regelbundet. De vävs för hand, med respekt för både natur och arbetare. Vissa av dem vävs på traditionella vävstolar som våra slätvävda dhurrymattor, med metoder som varit i bruk under århundraden. Mattorna är gjorda med en varp av bomull, återvunnen för att värna om miljön. För de handtuftade mattorna är bakstycket och kanterna av bomull för att den ska hålla formen och ligga snyggt på golvet.

Många lägger mattor i sovrummet och i barnens rum, för att ge omgivningen det där lilla extra. Andra föredrar att ha en ordentlig matta i matrummet eller vardagsrummet. Här kan antingen en slät eller fluffig matta passa bra, båda är sköna att sätta fötterna på. Våra mattor är både vackra och enkla att hålla rena.

Val av mönster är en smaksak, och här har du allt från stora prickar till små regelbundna rutor eller ett hexagonmönster. Diskreta mattor i lugna färger eller mer vågade varianter som drar blickarna till sig. Eftersom mattorna är handvävda blir de också unika. Små varianter i väven som är naturliga när de inte masstillverkas i maskiner. Det handlar alltså inte om fel utan snarare att mattorna har en personlighet.
Visa filter Dölj filter
Färg
Beige Blå Brun Grå Grön Gul Orange Rosa Rost Vit
Storlek
170 x 240 180 x 270 180 x 272 184 x 280 200 x 300 230 x 320 230 x 336 234 x 323 240 x 350 250 x 350 80 x 250
©2024 Chhatwal & Jonsson. All Rights Reserved.
Logga in
Skapa konto
Registrera som återförsäljare
Glömt lösenordet?
Välj ditt land nedan
Continue to Sweden