Enfärgade mattor i unik och hållbar design | Chhatwal & Jonsson
Chhatwal-jonsson logo

Enfärgade mattor

En enfärgad matta är ett bra val för att binda ihop olika element i rummet. Välj en neutral färg eller en färg som är en förlängning av inredningen och som tas upp av till exempel kuddarna i soffan. En matta som ensam färgklick gör det svårare att få till helheten.

En enfärgad matta kan framhäva ett rum

Våra ullmattor är populära eftersom de håller bra och är lätta att hålla rena. Lägg dem gärna i matrummet eller vardagsrummet, utrymmen där du ofta håller till. De tål också spill bättre, vilket är en fördel för både familjer och de som ofta har gäster. Även i barnrummet kan en enfärgad matta göra stor skillnad. Vissa modeller är riktigt stora, över 2x3 meter i storlek.

Handvävda mattor är vackra att se på. Själva hantverket ger dem karaktär och varje matta är unik. När du ser små variationer är det alltså inget fel utan den mänskliga touchen. Ullmattorna vävs enligt gamla metoder på traditionella vävstolar. Var och en av dem är små mästerverk.

En enfärgad matta kan verkligen framhäva ett rum. Välj mellan olika färger, till exempel en grön matta eller brun melange, orange eller rostfärgad matta, naturvit, blå eller beige matta. De är enkla att komplettera med mönstrade textiler som kuddvar eller gardiner. Enfärgade mattor passar ihop med möbler av olika slag och material. Känner du dig modig väljer du de starkare färgerna, de har en speciell karaktär. Medan de mer neutrala färgerna, som grått och beige, är snygga överallt och passar in var som helst.
Visa filter Dölj filter
Färg
Beige Blå Grå Grön Gul Orange Rost Röd Svart Taupe Vit
Storlek
170 x 240 177 x 239 180 x 270 200 x 300 213 x 296 230 x 320 249 x 342 250 x 350 60 x 90 80 x 250
©2024 Chhatwal & Jonsson. All Rights Reserved.
Logga in
Skapa konto
Registrera som återförsäljare
Glömt lösenordet?
Välj ditt land nedan
Continue to Sweden