Kuddfodral 40x60 cm i unik design | Chhatwal & Jonsson
Chhatwal-jonsson logo

Kuddfodral i storleken 40x60 cm

Kuddfodral 40x60 cm är en snygg inredningsdetalj i soffan eller på sängen. Vi har ett stort utbud av rektangulära kuddfodral i olika färger, mönster och material. Detta är inte bara en av våra vanligaste storlekar med störst utbud av olika färger och modeller, de är också ett enkelt sätt att skapa en mer dynamisk look i ditt sovrum eller vardagsrum.

Med ett stort utbud av färger och mönster att välja mellan, kan du enkelt matcha kuddfodralen med din nuvarande inredning. Detta gör det möjligt för dig att skapa en känsla av harmoni i rummet utan att behöva göra om hela inredningen. En sammetskudde i storleken kan exempelvis passa bra om du vill skapa en varm och mysig atmosfär hemma medan ett mönstrat kuddfodral i linne kan addera färg och liv till ett rum. Det går naturligtvis bra att blanda material och vi tycker att det även är snyggt att mixa kuddar i 40 x 60 cm med kvadratiska kuddar i 50 x 50 cm. Vi erbjuder även lite större sammetskuddar i 60 x 60 cm vilka passar extra bra som prydnadskuddar.

En annan fördel med kuddfodral i 40x60 cm är att de är lätta att ta av. Det innebär att du kan enkelt byta ut kuddfodralen efter säsong eller när du vill ha en förändring. På så sätt kan du enkelt förnya ditt rum utan att behöva investera i dyra möbler eller inredning. Kuddfodral i 40x60 cm är också ett bra val eftersom de är lätta att tvätta. Våra linnekuddfodral i denna storlek är gjorda av maskintvättbart material, vilket gör det lätt att hålla dem rena och fina.

Sammantaget är kuddar i 40x60 cm ett enkelt, prisvärt och praktiskt sätt att förändra ditt hem. De ger ett lyft till rummet och gör det enkelt att skapa en vacker och harmonisk inredning.
Visa filter Dölj filter
Färg
Aqua Beige Blå Brun Grå Grön Gul Orange Rosa Rost Röd Svart Taupe Terracotta Vinröd Vit
©2024 Chhatwal & Jonsson. All Rights Reserved.
Logga in
Skapa konto
Registrera som återförsäljare
Glömt lösenordet?
Välj ditt land nedan
Continue to Sweden