Mönstrade kuddar i vacker och unik design - Fri frakt i Sverige
Chhatwal-jonsson logo

Mönstrade kuddar

Mattor, kuddfodral och andra textilier skapar många möjligheter när du ska inreda ett rum. Det är ett enkelt sätt att förändra stämningen i rummet utan att behöva göra en total omgörning. Hos oss hittar du många mönstrade kuddfodral som kan hjälpa dig att ändra karaktär i rummet. När vi designar våra mönster är vårt mantra att de ska passa in i olika miljöer. Vi handtrycker våra kuddfodral i linne enligt traditionella metoder där nästan inget vatten eller elektricitet används. Kuddfodralen i linne broderas för hand av skickliga yrkesmän och det kräver stort tålamod och kunskap.

Valet av mönstrade kuddfodral

När du väljer dina mönstrade kuddfodral så finns det många färger att välja mellan. Neutrala färger om benvitt, grått och beige och mer dynamiska färger som grönt, blått och orange. Här kan du hitta din egen mix av färger som passar fint till ditt hem oavsett om du vill jobba ton i ton eller med kontrastfärger. Ett tips är att försöka hålla ihop färgskalan med någon färg från övrig inredning som möbeltyg, konst på väggen eller mattan på golvet.

För att få en dynamisk helhet tänk på att blanda olika kvalitéer som sammet och linne men även olika storlekar på kuddarna. Huvudregeln är att ha två olika storlekar.
Visa filter Dölj filter
Färg
Aqua Beige Blå Brun Grå Grön Gul Lila Orange Rosa Rost Röd Svart Taupe Terracotta Vinröd Vit
Storlek
40 x 60 50 x 50 60 x 60
©2024 Chhatwal & Jonsson. All Rights Reserved.
Logga in
Skapa konto
Registrera som återförsäljare
Glömt lösenordet?
Välj ditt land nedan
Continue to Sweden