Dots är en tuftad Ullmatta med mycket karaktär | Chhatwal & Jonsson
Chhatwal-jonsson logo

Dots - Light Khaki/Blue Melange

 
Antal: 
FAVORIT
Leveranstid:
 • Produktinformation
   • Dots är en handtuftad matta i nyzeeländsk ull med en tät och mjuk lugg. Den fina kvalitén på ullen gör att mattan är mycket skön att gå på och lätt att hålla ren. Mattans lekfulla mönster ger rummet en modern karaktär. Dots är en matta som passar i hemmets alla rum. Vi rekommenderar ett mattunderlägg som håller mattan på plats och ger ökad komfort.

    Tillverkning: Handtuftad

    Material: 100 % ull från Nya Zealand

    Baksida: Bomullsbakstycke med bomullsbandkant.

    Vikt: 4,2 kg /m2

    Lugghöjd: 8 – 10 mm

    Övrigt: Slitstark ullmatta som passar i vardagsrum, under matbord och rum med medelhög trafik. Handtuftade mattor kan ha mindre variationer i färg och struktur vilket inte ska betraktas som tillverkningsfel utan som en del av mattans originalitet. Tolerans för storleksskillnader + - 3 %.
  • Skötselråd
   • Dammsug regelbundet på låg effekt utan borstmunstycke. Använd möbeltassar och hjulskydd under soff- och bordsben. Nya mattor kan ludda i början, detta avtar dock med tiden. Om man spiller på mattan rekommenderar vi att man snabbt försöker suga upp vätskan med en ren vit bomullstrasa. Läs mer om fläckborttagning under Skötselråd längst ner på startsidan. Vänd dig till en välkänd professionell mattvätt när din matta behöver tvättas. 
  • Kategorier

  Kampanjvara

  Kampanj:
  Antal:
  0
  Kampanjstart:
  Kampanjstopp:

  omdömen

  0 omdömen

  Den här produkten har inga recensioner.

  ©2024 Chhatwal & Jonsson. All Rights Reserved.
  Logga in
  Skapa konto
  Registrera som återförsäljare
  Glömt lösenordet?
  Välj ditt land nedan
  Continue to Sweden