Gångmattor och runners i hållbar design | Chhatwal & Jonsson
Chhatwal-jonsson logo
✓FRI FRAKT        ✓1-3 DAGARS LEVERANS

Gångmattor

Mattor dämpar ljud och gör rummet mer ombonat. Med gångmattor utlagda på strategiska ställen skapar du en fin atmosfär. Förutom att ullmattor är vackra skyddar de golven vilket är viktigt om det är mycket fottrafik

Gångmattor är både praktiska och snygga. Och trots att de är till för rum med ganska hög trafik så behöver de inte se trista ut. I stället kan du med fördel lägga ut en ullmatta som är beige, grå eller melerad. Med eller utan fransar, vilket är en smaksak. Kombinera med textiler, kuddar och möbler för en komplett look. Ibland passar det bäst med en enfärgad matta, andra gånger blir det bäst med en mönstrad matta.

Handvävda gångmattor

Våra handvävda mattor är en fröjd för ögat men är också lätta att hålla rena. Precis vad du kan förvänta dig med en matta för köket eller i korridoren. Minst lika viktigt om du vill ha en gångmatta i sovrummet eller någon annanstans. Eftersom de är gjorda för hand, kan du förvänta dig att ingen matta är den andra lik. Vad du får är en gångmatta som är gjord för just ditt hem.
Visa filter Dölj filter
Färg
Beige Blå Grå Grön
Storlek
170 x 240 200 x 300 250 x 350 80 x 250
Mahi - Off White/Blue
fr. 2195 kr
Nanda - Beige
fr. 2195 kr
Mahi - Off White/Grey
fr. 2195 kr
Mohini - Blue
fr. 2195 kr
Mohini - Grey
fr. 2195 kr
©2022 Chhatwal & Jonsson. All Rights Reserved.
Logga in
Skapa konto
Registrera som återförsäljare
Glömt lösenordet?
Välj ditt land nedan
Continue to Sweden