Inred ditt hem med handtuftade Ullmattan Karma | Chhatwal & Jonsson
Chhatwal-jonsson logo

Karma - Green Melange

 
Antal: 
FAVORIT
Leveranstid:
 • Produktinformation
   • Karma är en handtuftad matta i nyzeeländsk ull med en tät och mjuk lugg. Den fina kvalitén på ullen gör att mattan är mycket skön att gå på och lätt att hålla ren. Karma är tuftad i ett melerat garn och har ett mönster som är utskuret för hand i olika nivåer vilket ger mattan dess speciella karaktär. Vi rekommenderar ett mattunderlägg som håller mattan på plats och ger ökad komfort.

    Tillverkning: Handtuftad

    Material: 100 % ull från Nya Zealand

    Baksida: Bomullsbakstycke med bomullsbandkant.

    Vikt: 4 kg /m2

    Lugghöjd: 5 mm kort lugg, 10 mm lång lugg

    Övrigt: Slitstark ullmatta som passar i vardags- och sovrum, under matbord och rum med medelhög trafik. Handtuftade mattor kan ha mindre variationer i färg och struktur vilket inte ska betraktas som tillverkningsfel utan som en del av mattans originalitet. Tolerans för storleksskillnader + - 3 %.
  • Skötselråd
   • Dammsug regelbundet på låg effekt utan borstmunstycke. Använd möbeltassar och hjulskydd under soff- och bordsben. Nya mattor kan ludda i början, detta avtar dock med tiden. Om man spiller på mattan rekommenderar vi att man snabbt försöker suga upp vätskan med en ren vit bomullstrasa. Läs mer om fläckborttagning under Skötselråd längst ner på startsidan. Vänd dig till en välkänd professionell mattvätt när din matta behöver tvättas. 
  • Kategorier

  Kampanjvara

  Kampanj:
  Antal:
  0
  Kampanjstart:
  Kampanjstopp:

  omdömen

  0 omdömen

  Den här produkten har inga recensioner.

  ©2024 Chhatwal & Jonsson. All Rights Reserved.
  Logga in
  Skapa konto
  Registrera som återförsäljare
  Glömt lösenordet?
  Välj ditt land nedan
  Continue to Sweden