Kuddfodral i unik och hållbar design | Chhatwal & Jonsson
Chhatwal-jonsson logo
✓FRI FRAKT        ✓1-3 DAGARS LEVERANS

Kuddfodral

Med prydnadskuddar kan du enkelt skapa en ombonad och snygg känsla i hemmet. Nya kuddfodral är ett bra sätt att med små medel göra stora förändringar som kan vara ett lyft i alla rum. Välj kvalitet på både kuddfodral och innerkudde när du vill ändra känslan i rummet, du kan alltid lägga undan dem till en framtida säsong.

Kuddfodral och innerkudde

Hos oss är det enkelt att hitta prydnadskuddar som passar hemmets alla rum. Med nya kuddfodral är det enkelt att få in färg i soffan eller sängen och mönstrade kuddar kan ge rummet en helt ny karaktär. Olika mönster, strukturer och färger skapar liv och glädje på ett enkelt sätt. När det gäller färg plocka upp någon färg från övrig inredning i rummet när du väljer de nya kuddfodralen. Var inte rädd för att blanda mönster och färger.

Att variera storlekar på prydnadskuddarna skapar dynamik i soffan. Använd minst två olika storlekar. Ett annat sätt att skapa en snygg kombination av kuddar är att ha prydnadskuddar i olika texturer som linne och sammet. Hos oss är alla kuddfodral i naturmaterial som lin och OEKO-TEX certifierad bomullssammet. Läs mer här hur vi arbetar för att vår produktion ska vara hållbar Vår hållbarhetskalkyl.
Visa filter Dölj filter
Färg
Beige Blå Brun Grå Grön Gul Orange Rosa Rose Rost Svart Taupe Terracotta Vinröd Vit
Storlek
40 x 60 50 x 50 60 x 60
Material
Linne Sammet
©2022 Chhatwal & Jonsson. All Rights Reserved.
Logga in
Skapa konto
Registrera som återförsäljare
Glömt lösenordet?
Välj ditt land nedan
Continue to Sweden