Kuddfodral i sammet och sammetskuddar | Chhatwal & Jonsson
Chhatwal-jonsson logo

Kuddfodral: Sammet

Om du tycker om vackra och mjuka kuddar så är våra kuddfodral i bomullssammet ett bra val. De tillverkas i ett vävt bomullstyg som har en kort lugg på tygets rätsida. Vår sammet är OEKO-TEX certifierad vilket innebär att tyget är garanterat fri från ohälsosamma kemikalier. Vill du läsa mer om vårt hållbarhetsarbete klicka här.


Skickliga hantverkare broderar våra kuddfodral i sammet

Sammet i sig är ett vackert tyg. Men alla våra kuddfodral i sammet är designade för att erbjuda något extra. Skickliga hantverkare broderar våra kuddfodral i sammet för att ge kuddarna ett unikt utseende. De använder sig av traditionella metoder och med en yrkesskicklighet som är imponerande. Det tar tid och skicklighet att brodera ett vackert kuddfodral.

Några av våra mest populära kuddfodral är enfärgade med en struktur i samma färg som tyget. Några mönster är inspirerade av art deco eller har geometriska mönster. Andra mönster föreställer djur, blommor eller prickar. Vissa är ton i ton och andra har flera färger i kontrast med bottenfärgen på tyget.

Blanda gärna olika mönstrade kuddfodral i soffa eller i sovrummet. Alla kuddar ska inte se likadana ut för att skapa en snygg mix. Blanda också olika storlekar och strukturer. Sammet är ett härligt material som passar i hemmets alla rum. Var inte rädd för att blanda färger och mönster, men fånga upp någon färg från övrig inredning i rummet.
Visa filter Dölj filter
Färg
Aqua Beige Blå Brun Grå Grön Gul Orange Rosa Rost Taupe Terracotta Vinröd Vit
Storlek
40 x 60 50 x 50 60 x 60
©2024 Chhatwal & Jonsson. All Rights Reserved.
Logga in
Skapa konto
Registrera som återförsäljare
Glömt lösenordet?
Välj ditt land nedan
Continue to Sweden