Inred med ullmattan Loha - Light Beige | Chhatwal & Jonsson
Chhatwal-jonsson logo

Loha - Light Beige TRACEABLE

 
Antal: 
FAVORIT
Leveranstid:
 • Produktinformation
   • Mattan Loha är en handvävd matta i mjuk ull från Nya Zeeland. En elegant matta med höga och låga partier som ger mattan ett diskret grafiskt mönster. Loha är en härlig matta för vardagsrummet eller i sovrummet. Loha är en spårbar matta där alla steg i tillverkningen är certifierade. Varje matta har ett spårningsnummer som berättar allt om vem, hur och var den producerats vilket är en förutsättning för en hållbar produktion. Vi rekommenderar ett mattunderlägg som håller mattan på plats och ger ökad komfort. Läs mer om våra spårbara mattor här: https://chhatwal-jonsson.se/sv/sparbarhet.

    Tillverkning: Handvävd.

    Material: Certifierad ull från Nya Zeeland.

    Varp: BCI bomull (Better Cotton Initiative).

    Vikt: 3,3 kg /m2.

    Lugghöjd: 20 mm.

    Övrigt: Handvävda mattor kan ha mindre variationer i färg och struktur vilket inte ska betraktas som tillverkningsfel utan som en del av mattans originalitet. Tolerans för storleksskillnader + - 3 %.
  • Skötselråd
   • Dammsug regelbundet på låg effekt utan borstmunstycke. Nya luggmattor luddar i början, detta avtar dock med tiden efter regelbunden dammsugning. Om man spiller på mattan rekommenderar vi att man snabbt försöker suga upp vätskan med en ren vit bomullstrasa. Läs mer om fläckborttagning under skötselråd längst ner på startsidan. Vänd dig till en välkänd professionell mattvätt när din matta behöver tvättas.
  • Kategorier

  Kampanjvara

  Kampanj:
  Antal:
  0
  Kampanjstart:
  Kampanjstopp:

  omdömen

  0 omdömen

  Den här produkten har inga recensioner.

  ©2024 Chhatwal & Jonsson. All Rights Reserved.
  Logga in
  Skapa konto
  Registrera som återförsäljare
  Glömt lösenordet?
  Välj ditt land nedan
  Continue to Sweden