Jutemattor i hållbar och vacker design | Chhatwal & Jonsson
Chhatwal-jonsson logo

Jutemattor

Letar du efter en miljövänlig matta som även är slitstark? Då är våra jutemattor en perfekt lösning för dig. Du får en matta med textur och en avslappnad elegans. Välj mellan olika färger och storlekar för att hitta en jutematta som passar för ditt hem.

Mattor handvävda i jute och nyzeeländsk ull

Våra jutemattor är handvävda i jute i kombination med nyzeeländsk ull för att ge en extra dimension av kvalitet och komfort. Ullen ger mattan en mjukare känsla under fötterna och ett diskret kontrastmönster.

Välj bland flera olika storlekar och färger

Vi förstår att varje hem har sin egen unika stil och storlek, och därför erbjuder vi flera olika färgställningar och storlekar för att passa dina behov. Oavsett om du behöver en matta för ett mindre rum eller en stor jutematta för ditt vardagsrum, har vi det du söker. Dessutom finns våra jutemattor i färgerna vitt, svart och orange vilket gör dem enkla att kombinera med din inredning.

Fördelar med Jutemattor

Miljövänliga: Jute är en naturlig fiber som odlas utan användning av skadliga kemikalier. Detta gör våra jutemattor till ett miljövänligt val för ditt hem. Du kan njuta av skönheten i din matta samtidigt som du bidrar till en renare planet.

Hållbara: Jutefibrer är kända för sin hållbarhet och tålighet. Dina jutemattor kommer att behålla sin skönhet och kvalitet år efter år, vilket sparar dig tid och pengar på att byta ut mattor regelbundet.

Naturlig textur: Jutemattor har en unik naturlig textur och ett rustikt utseende som kan komplettera en mängd olika inredningsstilar. De ger ditt hem en varm och inbjudande känsla samtidigt som de lägger till en organisk känsla till hemmet.

Hypoallergena: Jutemattor är ett utmärkt val för dem som är känsliga för allergener. Jutefibrer är naturligt motståndskraftiga mot damm och smuts, vilket gör dem till ett hälso-smart val för alla hem.

Lätt att underhålla: Att ta hand om din jutematta är enkelt. Regelbunden dammsugning och skakning av mattan utomhus hjälper till att behålla dess fräschör. Om det skulle uppstå en fläck, kan du enkelt rengöra den med en fuktig trasa. Du kan läsa mer om hur du tar hand om din jutematta under våra skötselråd.
Bengal - Black
fr. 6500 kr
Bengal - Ivory
fr. 6500 kr
Bengal - Orange
fr. 6500 kr
©2024 Chhatwal & Jonsson. All Rights Reserved.
Logga in
Skapa konto
Registrera som återförsäljare
Glömt lösenordet?
Välj ditt land nedan
Continue to Sweden