Una är en spårbar och handvävd Ullmatta | Chhatwal & Jonsson
Chhatwal-jonsson logo

Una - Dark Blue/Beige/Off White TRACEABLE

 
Antal: 
FAVORIT
Leveranstid:
 • Produktinformation
   • Una är en handvävd spårbar ullmatta där varje matta har ett eget spårningsnummer. Varje steg i produktionen görs genom miljövänliga och certifierade processer. Allt kontrolleras av en tredje part för att säkerställa minimal miljöpåverkan och bästa möjliga arbetsförhållanden. Vi rekommenderar ett mattunderlägg som håller mattan på plats och ger ökad komfort. Läs mer om våra spårbara mattor här https://chhatwal-jonsson.se/sv/sparbarhet

    Tillverkning: Handvävd

    Material: 100 % certifierad ull från Nya Zealand

    Varp: 100 % BCI bomull

    Vikt: 1,3 kg /m2

    Höjd: 6 mm

    Övrigt: Una är en slitstark ullmatta som passar i vardagsrum, under matbord och rum med medelhög trafik. Handvävda mattor kan ha mindre variationer i färg och struktur vilket inte ska betraktas som tillverkningsfel utan som en del av mattans originalitet. Tolerans för storleksskillnader + - 3 %.

  • Skötselråd
   • Dammsug regelbundet på låg effekt utan borstmunstycke. Använd möbeltassar och hjulskydd under soff- och bordsben. Om du spiller på mattan rekommenderar vi att man snabbt försöker suga upp vätskan med en ren vit bomullstrasa. Läs mer om fläckborttagning under Skötselråd längst ner på startsidan. Vänd dig till en välkänd professionell mattvätt när din matta behöver tvättas. Mattan kan plantvättas med vatten eller kemtvättas.
  • Kategorier

  Kampanjvara

  Kampanj:
  Antal:
  0
  Kampanjstart:
  Kampanjstopp:

  omdömen

  0 omdömen

  Den här produkten har inga recensioner.

  ©2024 Chhatwal & Jonsson. All Rights Reserved.
  Logga in
  Skapa konto
  Registrera som återförsäljare
  Glömt lösenordet?
  Välj ditt land nedan
  Continue to Sweden