Köp Misti, en vacker randig luggmatta | Chhatwal & Jonsson
Chhatwal-jonsson logo

Misti - Off White/Beige TRACEABLE

 
Antal: 
FAVORIT
Leveranstid:
 • Produktinformation
   • Misti är en handvävd randig matta i ull. Den har en lång lugg som gör den skön att gå på och gör den till en perfekt matta för att skapa en varm och mjuk atmosfär i sovrum eller vardagsrum. Mattan är tillverkad i ull från Nya Zeeland och är spårbar. Varje matta har ett spårningsnummer som berättar allt om vem, hur och var den producerats vilket är en förutsättning för en hållbar produktion. Läs mer om våra spårbara mattor här https://chhatwal-jonsson.se/sv/sparbarhet.

    Tillverkning: Handvävd.

    Material: 80% certifierad ull från Nya Zeeland.

    Varp: 20% BCI bomull (Better Cotton Initiative).

    Vikt: 2,4 kg /m2.

    Lugghöjd: 15 mm.

    Övrigt: Den spårbara luggmattan Misti är handvävd på traditionella vävstolar. De oregelbundna ränderna i vit och beige ger denna matta en elegant och modernt utseende. Finns i 3 storlekar - 170 x 240 cm, 200 x 300 cm och 250 x 350 cm. Vi kan även göra skräddarsydda storlekar för denna matta och det tar cirka 12-14 veckor.
  • Skötselråd
   • Dammsug regelbundet på låg effekt utan borstmunstycke. Nya luggmattor luddar i början, detta avtar dock med tiden efter regelbunden dammsugning. Om man spiller på mattan rekommenderar vi att man snabbt försöker suga upp vätskan med en ren vit bomullstrasa. Läs mer om fläckborttagning under skötselråd längst ner på startsidan. Vänd dig till en välkänd professionell mattvätt när din matta behöver tvättas.
  • Kategorier

  Kampanjvara

  Kampanj:
  Antal:
  0
  Kampanjstart:
  Kampanjstopp:

  omdömen

  0 omdömen

  Den här produkten har inga recensioner.

  ©2024 Chhatwal & Jonsson. All Rights Reserved.
  Logga in
  Skapa konto
  Registrera som återförsäljare
  Glömt lösenordet?
  Välj ditt land nedan
  Continue to Sweden