Köp Ravi, en vacker ullmatta med lugg | Chhatwal & Jonsson
Chhatwal-jonsson logo

Ravi - Orange/Off White

 
Antal: 
FAVORIT
Leveranstid:
 • Produktinformation
   • Ravi är en handvävd fluffig ullmatta med ett diskret prickigt mönster. Den mjuka luggen ger rummet karaktär och en ombonad känsla. Ravi passar fint i både vardags- och sovrum. Luggmattor luddar i början men det avtar med tiden. Dammsug regelbundet bort överkottsullen på låg effekt och använd inte borstmunstycket. Vi rekommenderar ett mattunderlägg som håller mattan på plats och ger ökad komfort.

    Tillverkning: Handvävd

    Material: 100 % ull

    Varp: 100 % ull

    Vikt: 3,5 kg /m2

    Höjd: Lugghöjd 20 - 25 mm.

    Övrigt: Handvävda mattor kan ha mindre variationer i färg och struktur vilket inte ska betraktas som tillverkningsfel utan som en del av mattans originalitet. Tolerans för storleksskillnader + - 3 %.
  • Skötselråd
   • Dammsug regelbundet på låg effekt utan borstmunstycke. Nya luggmattor luddar i början, detta avtar dock med tiden efter regelbunden dammsugning. Om man spiller på mattan rekommenderar vi att man snabbt försöker suga upp vätskan med en ren vit bomullstrasa. Läs mer om fläckborttagning under Skötselråd längst ner på startsidan. Vänd dig till en välkänd professionell mattvätt när din matta behöver tvättas.
  • Kategorier

  Kampanjvara

  Kampanj:
  Antal:
  0
  Kampanjstart:
  Kampanjstopp:

  omdömen

  0 omdömen

  Den här produkten har inga recensioner.

  Matcha med
  ©2023 Chhatwal & Jonsson. All Rights Reserved.
  Logga in
  Skapa konto
  Registrera som återförsäljare
  Glömt lösenordet?
  Välj ditt land nedan
  Continue to Sweden