Berber Ayur är en snygg mönstrad luggmatta i ull | Chhatwal & Jonsson
Chhatwal-jonsson logo

Berber Ayur - White/Grey Melange

 
Antal: 
FAVORIT
Leveranstid:
 • Produktinformation
   • Handvävd luggmatta i ull med ett dekorativt mönster. Berber Ayur har en mjuk lugg i ull som gör att rummet får en varm känsla. Det är naturligt att luggmattor luddar i början men det avtar med tiden. Dammsug försiktigt bort överskottsullen på låg effekt och använd inte borstmunstycket. Vi rekommenderar ett mattunderlägg som håller mattan på plats och ger ökad komfort.

    Tillverkning: Handvävd

    Material: 100 % ull

    Varp: 100 % återvunnen bomull

    Vikt: 4 kg /m2

    Lugghöjd: 25 – 35 mm

    Övrigt: Vacker ullmatta som passar i vardags- och sovrum rum och rum med medelhög trafik. Handvävda mattor kan ha mindre variationer i färg och struktur vilket inte ska betraktas som tillverkningsfel utan som en del av mattans originalitet. Tolerans för storleksskillnader + - 3 %.
  • Skötselråd
   • Dammsug regelbundet på låg effekt utan borstmunstycke. Nya luggmattor luddar i början, detta avtar dock med tiden efter regelbunden dammsugning. Om man spiller på mattan rekommenderar vi att man snabbt försöker suga upp vätskan med en ren vit bomullstrasa. Läs mer om fläckborttagning under Skötselråd längst ner på startsidan. Vänd dig till en välkänd professionell mattvätt när din matta behöver tvättas. 
  • Kategorier

  Kampanjvara

  Kampanj:
  Antal:
  0
  Kampanjstart:
  Kampanjstopp:

  omdömen

  0 omdömen

  Den här produkten har inga recensioner.

  ©2024 Chhatwal & Jonsson. All Rights Reserved.
  Logga in
  Skapa konto
  Registrera som återförsäljare
  Glömt lösenordet?
  Välj ditt land nedan
  Continue to Sweden