Kuddar / Utomhuskuddar / Utomhuspuffar
Chhatwal-jonsson logo

Utomhuspuffar

Sittpuffar är bra att ha till uteplatsen. De är sköna att sitta på samtidigt som de är enkla att flytta runt. Och med våra utomhuspuffar gör det ingenting om det faller lite regn. De är gjorda för att klara av lättare regnskurar. Du kan kombinera dem med mattor och andra kuddar som också är designade för utomhusbruk.

Våra utomhuspuffar är tillverkade av god kvalitet. Bomullstyget har impregnerats för att klara av ett lättare regn. Med tejpade sömmar för extra skydd. Om de skulle bli våta låter skakar du bort regnvattnet och sen låter du dem bara torka i solen. Naturligtvis kan du också använda dem inomhus, många flyttar in dem när säsongen är över. Puffarnas fyllning är gjord av polysterenkulor (EPS). De formar sig efter kroppen när du sitter på dem, gör sittpuffen mjuk men ändå stadig.

Välj mellan två snygga färger, beige eller grått. De är neutrala men ändå synliga, bland annat för att tyget har lite struktur. Eftersom de inte är så stora kan du med fördel ha flera stycken, perfekt om du får oväntade gäster eller familjen är stor. Lagom höjd på 45 centimeter så du får tillräckligt med stöd när du sätter dig ner. De är sköna och dekorativa och lyfter uteplatsen till en ny nivå.
För tillfället finns inga produkter under denna rubrik.
©2023 Chhatwal & Jonsson. All Rights Reserved.
Logga in
Skapa konto
Registrera som återförsäljare
Glömt lösenordet?
Välj ditt land nedan
Continue to Sweden